ESENTIAL

Piţurcă despre dosarul „Valiza”: Becali a spus adevărul despre mine

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, vineri, că nu are emoţii privind sentinţa în dosarul „Valiza” şi speră ca instanţa să ţină cont de faptul că patronul Stelei, Gigi Becali, a spus adevărul în ceea ce-l priveşte pe el. Gigi Becali a declarat, luni, la instanţa supremă, că după ce Teia Sponte a fost prins cu valiza cu cei 1,7 milioane de euro, a antedatat actul privind vânzare-cumpărare unui teren în Cluj, iar pe Victor Piţurcă l-a pus să semneze ca martor.

„Am schimbat data ca să pot să iau banii. Nu are nimeni nicio vină. Eu am semnat, eu am scris tot. Piţurcă a venit la Palat. L-am luat: «Vino şi semnează aici, martor». Piţurcă nici habar nu avea, nu ştia nimic”, a spus Becali, în faţa insanţei care va da o sentinţă în 4 iunie.

Piţurcă, inculpat în acest dosar, a afirmat că Becali a spus adevărul despre el şi a precizat că nu are nevoie de susţinerea preşedintelui LPF, Dumitru Dragomir, care îl consideră nevinovat pe tehnician în acest caz, relatează Realitatea.net.

„Nu am niciun fel de emoţie. Nu a fost greu pentru mine acolo, din contră, a fost o experienţă. Omul (n.r. – Gigi Becali) a spus adevărul, odată ce crede în Dumnezeu cu atâta ardoare a spus adevărul şi numai adevărul. Sper ca instanţa să ţină cont de lucru ăsta. Nu am nevoie ca Mitică Dragomir să sară în ajutorul meu, legea trebuie să fie respectată”, a spus Piţurcă, adăugând că îi pare rău de Gigi Becali, aflat în închisoare după ce fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button