ARHIVA B365

Piţurcă consideră că România pleacă cu şansa a doua. Marica îl contrazice

„Sper să abordăm ambele meciuri cu mult curaj şi să reuşim la sfârşit calificarea. Nu ştiu de ce toată lumea îşi dorea Grecia ca adversar, pentru că rezultatele spun altceva. Eu consider că Grecia este un adversar extrem de puternic. Grecia are jucători foarte valoroşi, cu mentalitate de învingători. Am ajuns până aici pe munca noastră, nu ne dădea nimeni prea multe şanse în această grupă. Sper să reuşim o nouă calificare. Eu mi-aş fi dorit ca cel de-al doilea joc să-l disputăm în deplasare pentru că e mai greu să joci în faţa propriior suporteri, presiunea e fantastică. Poate fi însă şi un mare avantaj să jucăm în faţa propriului public, care sper să ne susţină până la sfârşit. Acum, noi plecăm cu şansa a doua, chiar dacă am învins Grecia în meciul amical disputat în Austria. Însă calificarea la Mondiale este deschisă pentru ambele echipe, avem şi noi şansa noastră”, a declarat Piţurcă la Sport.ro.

Reprezentativa României va întâlni selecţionata Greciei în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, din Brazilia, conform tragerii la sorţi care a avut loc luni, la sediul FIFA de la Zurich. Meciul tur va avea loc la 15 noiembrie în Grecia, iar returul în 19 noiembrie, în România.

Ciprian Marica nu crede că fundaşul Kyriakos Papadopoulos, 21 de ani, de la Schalke 04 va putea evolua în meciurile de baraj. „Papadopoulos nu ştiu dacă va reveni. Are probleme grave la genunchi. De vreo şase luni tot încearcă să revină, e operat, iar când revine i se umflă genunchiul”, a completat Marica.

„Ne dă speranţe. Sper să fim cu zâmbetul pe buze şi după baraj. Într-un astfel de meci nervii sunt întinşi la maximum, iar jucătorii cu experienţă ştiu să dozeze foarte bine aceste aspecte, iar noi având un lot mai tânăr, nu cred că avem un avantaj. Şansele sunt 50-50, nici noi nu suntem la un alt nivel şi ne putem bate de la egal la egal”, a spus Marica, la DigiSport.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button