ARHIVA B365

Pistolarul din Centrul Vechi a fost arestat

În data de 26 februarie 2011, în jurul orelor 08.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere a fost sesizat de un taximetrist cu privire la faptul că pe bd. I.C. Brătianu intersecţie cu str. Gabroveni, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane, fiind trase şi focuri de armă, arată un comunicat remis B365.ro de către Poliţia Capitalei.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au observat şase indivizi implicaţi într-o încăierare. S-a reuşit imobilizarea a patru participanţi la incident, fiind identificaţi M. Dragoş de 22 de ani, P. Florin de 31 de ani, ambii din Bucureşti, E. Victor de 21 de ani, din judeţul Galaţi şi C. Ionuţ de 24 de ani, din Bucureşti.  Un alt participant la incident, respectiv A. Iulian de 32 de ani, din Bucureşti, a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta prezentând o rană la nivelul mâinii stângi.

În urma cercetărilor, sub un autoturism VW Passat a fost găsit un pistol şi un tub cartuş de 9 mm. Sub un alt autoturism aflat la circa 3 m, s-a găsit un baston telescopic şi un alt tub cartuş 9 mm, iar dintr-o gură de canalizare a fost scos un briceag cu lama rabatabilă, aflat în poziţia închis. De asemenea, s-a constatat că autoturismul VW Passat prezenta urme de lovituri, parbrizul fiind fisurat. S-a stabilit că arma găsită are în încărcător două cartuşe, unul cu gaze iar cel de-al doilea prezentând modificări, în sensul că avea o bilă introdusă în cartuş.

La faţa locului au fost identificaţi patru martori oculari iar în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, P. Florin, E. Victor, A. Iulian şi M. Dragoş în cursul nopţii de 25/26.02.2011 au consumat băuturi alcoolice în localuri aflate în zona Centrului Istoric, iar în jurul orei 08:00, când se aflau pe bd. I.C. Bratianu intersecţie cu str. Gabroveni, s-au întâlnit cu P. Adrian şi C. Ionuţ. Deoarece P. Adrian i-a adresat injurii lui P. Florin, aceştia cunoscându-se din vedere, membrii grupului celor patru au început să-l agreseze fizic. P. Adrian s-a refugiat lângă autoturismul VW Passat unde altercaţia a continuat. În acest timp, E. Victor a fost observat de un martor trăgând către trotuar cu un pistol.

La scurt timp după aceasta, la faţa locului a sosit echipajul Brigăzii Rutiere.

De asemenea, A. Iulian a refuzat să dea detalii cu privire la împrejurările în care a suferit urmele de agresiune şi să depună plângere cu privire la aceasta.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secţiei 10 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi încăierare, Judecătoria Sectorului 3 emiţând pe numele lui E. Victor un mandat de arestare preventivă pe o perioada de 20 zile, în sarcina acestuia reţinându-se şi săvârşirea infracţiunii de folosire fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button