Pisicuța cu zgardă cu clopoței rătăcită prin Drumul Taberei. Bucureșteni din cartier o hrănesc, iar o femeie îi caută stăpânul „E blândă, toarce când se apropie cineva de ea”

29 mart. 2024
9325 Afișari
Pisicuța cu zgardă cu clopoței rătăcită prin Drumul Taberei. Bucureșteni din cartier o hrănesc, iar o femeie îi caută stăpânul „E blândă, toarce când se apropie cineva de ea”
Pisicuța cu zgardă cu clopoței rătăcită prin Drumul Taberei. Bucureșteni din cartier o hrănesc, iar o femeie îi caută stăpânul „E blândă, toarce când se apropie cineva de ea”. Sursa foto: Facebook/ Adopții animale, București-Ilfov/Mirela Vilcea

O pisicuță simpatică s-a pierdut prin Sectorul 6 al Capitalei. Niște bucureșteni cumsecade i-au dat apă și mâncare, însă pisica are nevoie de un acoperiș deasupra capului și de o familie iubitoare.

În acest sens, o bucureșteancă a postat un anunț pe rețelele de socializare în care a spus că încearcă să îi găsească stăpânul sau să îi caute o nouă casă.

„Este speriată, nu stă cu restul pisicilor”

O pisicuță cu zgardă la gât s-a rătăcit sau a fost abandonată pe Aleea Valea Roșie din Cartierul Drumul Taberei. Locuitorii din zonă i-au dat pisicuței o porție de mâncare și apă, iar în semn de mulțumire, animăluțul a început să toarcă.

O bucureșteancă a găsit-o, a fotografiat-o și a postat un anunț pe pagina de Facebook „Adopții animale, București-Ilfov” în care a spus că încearcă fie să îi găsească stăpânul, fie să îi găsească o nouă locuință, pentru că pe stradă nu pare a fi în mediul ei.

Pisicuța are o zgardă cu clopoțel la gât și este de culoare albă, cu câteva pete maro. Totodată, femeia mai spune că animăluțul este speriat și nu stă cu restul pisicilor din zonă.

În schimb, pisica este blândă și începe să toarcă când cineva se apropie de ea.

Anunțul femeii:

Aceasta pisică a apărut de câteva zile pe aleea Valea Roșie, București, sector 6, Cartierul Drumul Taberei. Pare pierdută, este speriată, nu stă cu restul pisicilor de la bloc (sunt mai multe pisici în zonă). Este foarte blândă și toarce imediat cum te apropii de ea. Avea o zgardă cu un clopoțel la gât.
Poate vrea cineva să îi ofere o căsuță, pe stradă nu pare în mediul ei!
Pisica
Pisica. Sursa foto: Facebook/ Adopții animale, București-Ilfov/ Mirela Vilcea
Sursa foto: Facebook/Adopții animale, București-Ilfov/ Mirela Vilcea
Sursa foto: Facebook/Adopții animale, București-Ilfov/ Mirela Vilcea
Mai multe persoane i-au recomandat femeii să ia pisica acasă până îi va găsi stăpânul sau o altă locuință.
Te-ar putea interesa și:
Cookies