Pisica Bella e de negăsit după ce hoții au spart apartamentul stăpânei sale din Sectorul 3: „S-a întâmplat cât am fost la un eveniment”

11 iun. 2024
6596 afișări
Pisica Bella e de negăsit după ce hoții au spart apartamentul stăpânei sale din Sectorul 3: „S-a întâmplat cât am fost la un eveniment”
| Prietenii Parcului IOR/Facebook

Pisica Bella a zbughit-o după ce hoții au spart apartamentul stăpânei sale din Sectorul 3. Femeia avea cântare în seara cu pricina, iar acum roagă să i se transmită orice informație care ar putea să ajute la găsirea pisicuței.

Pisica Bella

Prietenii Parcului IOR” o caută pe Bella. Pe acest grup de Facebook, a fost publicată o postare despre povestea pisicuței Bella.  Aceasta a dispărut prin Sectorul 3, după ce hoții au spart apartamentul din București al stăpânei sale. Femeia nu se afla acasă în acel moment, ci la un eveniment unde avea cântare.

Pisicuța a fugit acum ceva timp, într-o sâmbătă seara, probabil fiind speriată de situație. Cel mai probabil, aeasta este rătăcită prin zona Piața Nicolae Grigorescu – Policlinica Titan, din Sectorul 3.

Stăpâna Bellei a trimis un mesaj unei vecine. Astfel, femeia a transmis mesajul mai departe, fiind distribuit pe grupul de Facebook „Prietenii Parcului IOR”. Bucureșteanca a transmis două vești: una bună și cealaltă rea, aceasta din urmă fiind legată de dispariția pisicii.

Vin cu două vești… Una bună și una proastă rău… Motănelul pe care îl știți este mult mai bine, era suspect de diabet, dar și-a revenit, este stabil (…)  A doua, cea proastă, este că sâmbătă noaptea, cât am fost la un eveniment unde aveam cântare, mi-a fost spartă casa. Au intrat pe geamul din dormitor pe care l-au desfăcut cu șurubelnița. N-au furat mare lucru, însă Bella mea e de negăsit de atunci, este o parte din mesajul transmis de stăpâna Bellei

Dacă o vedeți pe mâța Bella sau aveți orice informație (cât de mică) despre aceasta, o puteți ajuta pe stăpâna sa să o găsească luând legătura cu aceasta AICI.

Autoarea postării a publicat o mulțime de poze cu pisicuța Bella. Aceasta este vărgată, dar nu în totalitate. Burtica și lăbuțele sale sunt albe. Un detaliu semnificativ este unul dintre ochii săi. De ce? Ochiul stâng pare afectat de o afecțiune.

Sfaturi pentru găsirea unei pisicuțe pierdute

Ceea ce știm cu toții este faptul că pisicile sunt destul de hoianare. Multe dintre acestea pleacă de acasă și se întorc pe neașteptate. Din nefericire, unele ajung să se piardă și nu sunt așa de ușor de găsit ca un câine înregistrat la RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân).

Până pisicile să ajungă să fie microcipate, stăpânii pot lua în considerare anumite sfaturi pentru a le găsi. Iată câteva:

  • puneți litiera (folosită) afară,
  • puneți apă și mâncare lângă aceasta,
  • încercați să o chemați dimineața devreme sau seara târziu (atunci este liniște),
  • puneți afișe în zonă.

Citește și:

Cookies