Piscine și ștranduri în București. Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare

27 iul. 2021
409 Afișari
Piscine și ștranduri în București. Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare
Piscine și ștranduri în București. Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare

Piscine și ștranduri în București. Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare, dar vrei neapărat să te răcorești și să te ferești de caniculă.

Piscine și ștranduri în București. Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare. B365.ro îți dă câteva idei pentru zilele toride de vară. Iată unde te poți „ascunde” de canicula din oraș.

Piscine și ștranduri în București

Piscina Floreasca este o variantă bună dacă locuiești în Sectorul 1 al Capitalei și vrei să dai o fugă pentru a scăpa de temperaturile caniculare din București. Dacă vrei să mergi aici, o poți face între orele 9:30 și 18:00. Prețurile variază în funcție de perioada anului, astfel:

  • lunile iunie-iulie-august: de luni până vineri prețul pentru un bilet de adulți și copii peste 12 ani este de 50 de lei, iar 40 de lei costă un bilet pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 12 ani. În zilele de weekend și de sărbători legale, prețul unui bilet de adulți și copii peste 12 ani este de 80 de lei, iar 60 de lei costă un bilet pentru copii.
  • lunile aprilie-mai și septembrie: de luni până vineri prețul pentru un bilet de adulți și copii peste 12 ani este de 40 de lei, iar 30 de lei costă un bilet pentru copiii cu vârstele cuprinse între 3 și 12 ani. În weekend și zilele de sărbători legale, prețul unui bilet de adulți și copii peste 12 ani este de 70 de lei, iar 50 de lei costă un bilet pentru copii.

Recomandăm și: Cum putem suporta mai ușor căldura. Sfaturi pentru zilele toride de vară

Ajungem în Sectorul 2 și ne răcorim la Pescariu Sports & Spa. Atenție însă, au acces la piscină doar persoanele care dețin un abonament. Vestea bună este că și cei mici se pot bucura de piscina exterioară pentru copii a clubului, iar în perioada 28 iunie-3 septembrie există și o tabără de vară pentru ei. Mai multe informații găsiți AICI.

Asta dacă nu ai timp să dai o fugă la mare

Plonjăm imediat și în apa din Piscina Ilioara aflată în Sectorul 3 al Capitalei. Un bilet pentru adulți costă 50 de lei (de luni până joi) și 60 de lei în zilele de vineri, weekend și sărbători legale. Copii de până la 11 ani plătesc pentru un bilet 25 de lei (de luni până joi), și 30 de lei în zilele de vineri, weekend și sărbători legale. Vă puteți bălăci în intervalul 10:00 – 20:00.

Recomandăm și: Ghid practic. Mai bine pe plajă decât la medic: Cum evităm enterocolitele distrugătoare de vacanțe

Dacă stăm în Sectorul 4, putem merge să ne bronzăm la ștrandul Summer Park. Nu uităm să ne dăm cu cremă cu factor solar și putem sta la soare de la ora 8:00, până la ora 20:00. 30 de lei costă un bilet de adult (de luni până joi) și 40 de lei în weekend. Copiii între 5 și 12 ani vor plăti 15 lei pentru un bilet în timpul săptămânii (luni-joi) și 20 de lei în weekend. Copiii sub 5 ani au acces gratuit.

Dacă locuiești în Sectorul 5, poți da o fugă în vecinătate, la parcul acvatic Magic Place Aqua Park din Sectorul 6. Aici găsești o piscină cu valuri, iar dacă închizi ochii poți spune că a venit Marea Neagră în București. Prețul unui bilet de adult este de 40 de lei în timpul săptămânii și 60 de lei în zilele de weekend și sărbători legale. Elevii, studenții și persoanele cu dizabilități vor plăti 35 de lei în timpul săptămânii pentru un bilet și 45 de lei în zilele de weekend și sărbători legale.

Nota B365.ro: Spor la bălăceală. Nu uitați să cosnumați cel puțin 1,5 – 2 litri de lichide :).

Cookies