ȘTIRI

Cât te costă distracția la piscinele de lux din București

Apa este curată ca lacrima, ești servit direct la șezlong, iar după o relaxare la soare și în apă, poți trece la o nouă relaxare: masaj și saună. B365.ro vă prezintă câteva dintre piscinele din București pe care le-ați putea vizita. 

IDM Club conține două bazine – o piscină semiolimpică destinată înotului și un bazin de agrement pentru copii.
Clubul Piscina face parte din zona exclusivă a clubului IDM. Accesul în zona exclusivă este permis numai membrilor înregistrati (membrii seniori) pe baza unui abonament semestrial și a cardului de membru senior pe care îl primiti la înregistrare. Prețul abonamentului este de 720 de lei pe 6 luni de persoană, dar scade considerabil dacă vii în gașcă. La un grup de 10 persoane, ajunge chiar la jumătate. După ce ai plătit acest abonament ești membru, dar mai trebuie să plătești și 12 lei pe oră, iar taxarea se face la minut.
Piscina oferă și o zonă de relaxare, cabină pentru fumători și 16 vestiare individuale cu cabine de duș. Programul este între orele 09.00 si 1.00.

Otopeni Water Park

Aflat lângă Complexul Hotelier Confort RIN Otopeni, Water Park Otopeni este cel mai mare parc acvatic din România și singurul de acest gen din Bucuresti.
Parcul are în dotare 9 piscine, 4000 de sezlonguri, 27 de tobogane, dar și locuri de joacă pentru copii, terenuri de tenis, volei, fotbal. Anul acesta Water Park vine cu îmbunătățiri: cele doua terase au fost renovate complet, iar locul de joacă pentru copii a fost reamenajat prin adăugarea unor noi puncte de distracţie: un nou splash crash.
De asemenea, ai la dispoziție un restaurant cu autoservire, o cafenea, două baruri și chiar spectacole de stand-up comedy.
Parcul acvatic se întinde pe o suprafaţă de 4 hectare, iar capacitatea acestuia este de 4.000 de persoane pe zi. În ceea ce privește prețurile, accesul adulților costă 30 de lei, de luni până vineri și 50 de lei în week-end, iar accesul copiilor costă 15 lei în cursul săptămânii și 25 de lei în week-end.

Daimon Welness Club

Daimon Welness Club se află lângă Sala Polivalentă din București și oferă clientilor accesul la două piscine, una acoperită și una în aer liber.
Prețurile variază în funcție de serviciile dorite și de intervalul orar. Accesul în timpul săptămânii este de 40 de lei pentru adulți și 30 de lei pentru copii, iar în weekend este de 60 de lei pentru adulți și 40 pentru cei mici. Pentru 65 de lei puteți avea parte de un serviciu all inclusive, cu posibilitatea de a beneficia și de celelalte servicii ale clubului – fitness, aerobic, masaj, solar etc. Luna aceasta piscina oferă o promoție: 120 de EURO abonament all inclusive pe o lună, iar luna viitoare o primești gratuit.
Un abonament anual ajunge la circa 2.700 de lei (659 euro).
La Diamon Club se pot lua și lecții de înot. Prețul unei ședințe este de 50 de lei.
Alte facilități ale clubului sunt:loc de joacă pentru copii, restaurant, bar și parcare proprie.

Aqua Garden Militari Residence oferă, pe lângă două piscine exterioare la sol cu capacitatea de 900 de șezlonguri, și o vasta gama de servicii , printre care loc de joacă și bazin pentru copii, grădină japoneză și iaz cu pești ornamentali- crapi „Koi”, cascade, fântâni arteziene, foișoare suspendate, linie de self-service, cu bucătărie deschisă și meniu generos tip bufet.
Pentru o zi întreagă la Aqua Garden Militari, plătești 30 de lei în cursul saptamanii si 50 de lei în weekend. Nu se pot face abonamente.

Bery Fitness Spa este situat pe strada Elev Ştefănescu Ştefan la numărul 66. Pe lângă bazinul de înot, mai există şi sală de fitness, aerobic, salon de masaj şi saună. Beneficiază de două sisteme automate de filtrare şi tratare a apei, de un personal specializat care analizează zilnic calitatea apei şi de trei pompe contracurent care folosesc la imitarea valurilor mării. Un generator electric asigură funcționarea de urgență în cazul unei nedorite pene de curent.
O şedinţă la piscină, cu saună inclusă, costă 50 RON pentru adulți și 30 RON pentru copii, iar abonamentul lunar cu intrări nelimitate costă 340 RON.
La Bery Fitness Spa copii pot lua cursuri de înot alături de instructori profesionişti. Pe lângă înot, centrul oferă şi alte tipuri de servicii acvatice, care includ antrenamente cu un trainer personal, aqua aerobic şi aqua fitness.

World Class Health Academy

World Class Health Academy The Grand se află în incinta luxosului hotel JW Marriott Bucureşti, la etajul -1 si este una dintre cele mai pretentioase si scumpe piscine din Bucuresti. Dacă dorim să ne relaxăm, centrul ne oferă o piscină și un jacuzzi, o saună uscată şi umedă, dar și cinci încăperi pentru tratamente şi masaj. În cazul în care vrem să facem miscare, avem la dispoziție o sală de fitness, 30 de biciclete, 43 de aparate de forță, 9 benzi pentru alergare, 8 biciclete cardio, 6 cross trainere şi 2 steppere.
Nu există posibilitatea să plătești preţul pentru o singură intrare. Cel mai ieftin abonament este de 285 euro pentru 11 intrări. Abonamentele se pot face pe 3 luni, 6 luni şi un an şi avem la dispoziție mai multe programe. Pot fi day time, adică de la 06.00 până la 16.00 sau full time, adică acces nelimitat. Preţul pentru un abonament day time de șase luni este 613 euro. Dacă doriți acces full time, preţul este de 1.236 de euro. Aceste prețuri sunt pentru un singur program (piscină, aerobic, fitness,squash). Preţurile cresc în funcție numărul de programe pe care le doriți.
Șezlongurile, prosoapele, halatele, vestiarul, sauna uscată şi umedă sunt incluse în preţ pentru orice tip de abonament. Centrul se întinde pe 2.000 de metri pătraţi.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button