Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi

de:
10 mai 2011
5 Afișari
Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi

In „Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi” capitanul Jack Sparrow (Johnny Depp) si capitanul Barbossa (Geoffrey Rush) pornesc in cautarea Fantanii Tineretii, sperand sa obtina tineretea vesnica. Cu cat se vor apropia mai mult, cei doi vor descoperi ca nu sunt singurii porniti in cautarea ei. Un alt pirat, Blackbeard (Ian McShane), renumit pentru cat de periculos e si armele sale net superioare celor doi, vrea sa ajunga inaintea lor la Fantana Tineretii.

Pe langa lupta impotriva lui Blackbeard, Jack Sparrow va mai avea parte de o supriza: Angelica (Penelope Cruz), o dragoste din tinerete, va aparea din nou in viata capitanului. Acesta nu este convins daca intre ei se reaprinde scanteia dragostei din trecut sau frumoasa doar se foloseste de el pentru a ajunge si ea la Fantana. In momentul in care este obligat sa urce la bordul corabiei Revenge, condusa de Blackbeard, Sparrow nu stie de ce sa se teama mai mult: de piratul necrutator sau de Angelica, femeia din trecutul sau.

In regia lui Rob Marshall, „Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi” este o poveste plina de umor, actiune, aventura, care are toate elementele pentru a deveni cel mai popular film al verii.

Cu: Penélope Cruz, Johnny Depp, Geoffrey Rush, Ian McShane, Stephen Graham, Keith Richards, Gemma Ward.

Regia: Rob Marshall

Scenariu: Ted Elliott, Terry Rossio, Tim Powers

Cookies