ÎN BUCUREȘTI

Ping-pong cu vina. Piedone răspunde acuzațiilor aduse de STB: Linia tramvaiului 32 este în perfectă legalitate

Cristian Popescu Piedone răspunde acuzațiilor aduse de STB și demonstrează, cu documente, că linia tramvaiului 32 este în perfectă legalitate. Acțiunea edilului vine după ce STB a dat vina pe Primăria Sectorului 5 pentru accidentele din ultimele săptămâni cauzate de gazonul plantat.

Cristian Popescu Piedone a prezentat documentele recepției lucrărilor semnate chiar de reprezentanții STB. Primarul Sectorului 5 declară că eventualele probleme cu tramvaiele 32 care deraiau ar fi trebuit să aibă loc în anul 2017, atunci când a fost plantat gazonul, nu după 4 ani, în 2021.

Piedone răspunde acuzațiilor aduse de STB

Lucrările de înierbare efectuate de Primăria Sectorului 5, de fosta administrație, au fost făcute în baza Protocolului de Colaborare nr.39306/11.08.2017 și a Procesului Verbal de Recepție la terminarea lucrărilor nr.109382/14.12.2018. Lucrările au fost semnate atât de Primăria Sectorului 5, cât și de Societatea de Transport București, potrivit declarațiilor făcute de Cristian Popescu Piedone.

Recomandăm și: STB dă vina pe Primăria Sectorului 5 pentru accidentele din ultimele zile: Tramvaiele 32 au deraiat din cauza gazonului din S5

Edilul Sectorului 5 îi transmite directorului STB să mai arunce un ochi pe documente. Iar dacă Adrian Criț nu le are, Piedone i le poate da.

În data de 11.08.2017 a fost semnat protocolul de STB și Primăria Sectorului 5. Obiectivul acestui protocol a fost înierbarea liniilor și realizarea lucrărilor de întreținere.

Piedone: Probleme sunt în parcul dumneavoastră învechit

Piedone spune care sunt problemele care au dus la deraierea tramvaielor 32 din ultima perioadă:

„Problemele nu sunt în firul meu de iarbă. Problemele sunt în parcul dvs învechit. Proces verbal de recepție, 14.12.2018, la finalizarea lucrărilor. La semnatari este și un reprezentant al RATB. Este păcat să acuzați pe cineva fără să aveți probe.

Primăria Sectorului 5 doar întreține acel spațiu. Suntem în deplină legalitate. Suntem în anul 2021, dacă se întâmpla ceva se întâmpla în anii ăștia, dacă tot susțineți că firul de iarbă aruncă de pe șine ruginiturile dvs”, a declarat Cristian Popescu Piedone, potrivit stiripesurse.ro.

Recomandăm și: Piedone, de la scuter la can-am. Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5: animalele vor trebui să-și mute lâna la țară

Amintim că, STB vrea să-i ceară despăgubiri Primăriei Sectorului 5 pentru a acoperi pierderile suferite, cauzate de cele două tramvaie 32 care au deraiat în mai puțin de două săptămâni.

Potrivit declarațiilor făcute de directorul STB, Adrian Criț, accidentele ar fi avut loc din cauza gazonului plantat încă din 2017. Gazonul plantat pe terasamentele din Sectorul 5 nu a permis ca lucrările de întreținere să fie făcute de tehnicieni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button