Piloții amatori din București pot concura la Campionatul Național de Drift – Clasa Street. Evenimentul are loc în weekendul 16-17 septembrie, în Sectorul 3

13 sept. 2023
493 afișări
Piloții amatori din București pot concura la Campionatul Național de Drift – Clasa Street. Evenimentul are loc în weekendul 16-17 septembrie, în Sectorul 3
Piloții amatori din București pot concura la Campionatul Național de Drift – Clasa Street. Evenimentul are loc în weekendul 16-17 septembrie, în Sectorul 3 | Sursă foto: Faceook-RoDrift

În acest final de săptămână bucureștenii pasionați de curse și de mașini pot lua parte la Campionatul Național de Drift – Clasa Street, ediția a IV-a. Evenimentul va avea loc în Sectorul 3, iar amatorii au ocazia de a participa la cursă.

În weekend are loc Campionatul Național de Drift – Clasa Street

În weekendul 16-17 septembrie 2023, bucureștenii sunt așteptați la ediția cu numărul IV a Campionatului Național de Drift – Clasa Street. Acesta este dedicat atât pasionaților cât și piloților amatori.

Evenimentul se va desfășura la Poligon Moto, aflat pe Strada Gura Bădicului, Sector 3, București.

Organizatorii au transmis următorul mesaj:

Acest eveniment este dedicat vouă, despre voi, pentru voi!

Pentru voi, toți cei pasionați de mașini, de Motorsport în general și Drift în special, cei care alegeți mașini cu tracțiune spate, efectuați derapaje controlate sau necontrolate în parcări, sau poate chiar vă confruntați des cu amenzi pentru depășirea limitelor de viteză sau pentru participarea la curse ilegale.

Acest eveniment este despre viață, siguranță, competiție într-un cadru organizat, despre eroi și campioni, despre tineri și viitor!

Iată o parte dintre activitățile ce vor fi pregătite pentru public în cadrul evenimentului din Capitală:

  • Participanții vor putea interacționa cu antrenorii RoDrift Academy, piloți din Campionatul Național de Drift, clasa PRO,
  • RoDrift Games – vor putea fi admirate în acțiune 5 mașini de competiție din clasa PRO,
  • RoDrift Experience – participanții vor putea simți adrenalina și forța unei mașini de competiție,
  • Participanții vor avea ocazia de a afla cum pot deveni parte din familia RoDrift.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Proiectul este finanțat cu fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 3.

Amatorii vor putea lua parte la competiție

O altă surpriză pe care organizatorii au pregătit-o pentru bucureșteni este că amatorii vor putea concura. Cei care doresc să participe la competiție trebuie să trimită o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: [email protected].

Pe lângă scrisoare, trebuie să fie trimise și:

  • O fotografie,
  • Detalii despre candidat și despre mașină (obligatoriu tracțiune spate).

Cinci persoane vor fi selectate să ia parte la această cursă a amatorilor:

Vom selecta 5 dintre voi pentru a fi testați în cadrul evenimentului, având prilejul de a vă demonstra abilitățile de pilotaj.

Persoanele care se califică pentru cursa amatorilor vor fi anunțate până în data de 14 septembrie 2023.

Premiul constă într-un curs de drift (clasa Street). De asemenea, câștigătorul va primi titlul de pilot de drift la categoria Street și va putea concura în cadrul Etapei cu numărul 5 care va avea loc la Transilvania Motor Ring.

Organizatorii au transmis și harta evenimentului. Iată care este aceasta:

Harta evenimentului
Harta evenimentului | Sursă foto: Facebook-RoDrift
Cookies