Pietonii inconştienţi din Bucureşti traversează neregulamentar chiar şi când văd un accident

de:
23 mai 2013
0 Afișari
Pietonii inconştienţi din Bucureşti traversează neregulamentar chiar şi când văd un accident

Au facut aceasta demonstratie studentii la Medicina, care au simulat miercuri un accident, intr-unul dintre cele mai „negre” puncte ale Capitalei – zona Bucur Obor, in apropierea statiei de tramvai 21.

In timp ce studentii la Medicina, asistati de politisti, pregateau simularea, 50 de metri mai incolo, grupuri intregi de oameni traversau trei benzi deodata, fara nici o teama.

Inconstienta, o femeie a pus in pericol viata unui copil mic, facand slalom printre masini. In tot acest timp, la locul presupusului accident soseau rand pe rand paramedici si politisti.
Organizatorii au vrut sa le atraga atentia pietonilor ca traversarea neregulamentara ii ucide. In zadar insa. Pietonii o tin pe-a lor – au ei grija.

In zona Bucur Obor, anual, se produc printre cele mai multe accidente rutiere din Capitala. In apropierea statiei de tramvai 21, trecerea de pietoni a fost desfiintata, din cauza fluxului urias de masini, iar oamenii ar trebui sa folosesca pasajul subteran. Cei mai multi insa trec neregulamentar peste strada. Autoritatile spun ca nu pot reinfiinta trecerea, pentru ca s-ar bloca traficul, conform stirileprotv.ro

Cookies