Pieton spulberat de un camion pe Bulevardul Basarabia. Liniile 36 și 40, blocate în stația Baia de Aramă, anunță STB | UPDATE

22 mai 2024
2217 afișări
Pieton spulberat de un camion pe Bulevardul Basarabia. Liniile 36 și 40, blocate în stația Baia de Aramă, anunță STB | UPDATE
Pieton spulberat de un camion pe Bulevardul Basarabia. Liniile 36 și 40, blocate în stația Baia de Aramă, anunță STB. Sursa foto: Marius M/Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un accident cu pieton a avut loc pe Bulevardul Basarabia din București, în jurul orei 12:50. Tramvaiele de pe liniile 36 și 40 sunt blocate în zonă.

UPDATE: Liniile 36 si 40 funcționează normal pe Bd. Basarabia, după ce au fost blocate timp de 85 de minute (13:50-15:15).

UPDATE: STB anunță că s-a înființat linia navetă 640 pentru preluarea călătorilor.

Liniile 36 și 40 sunt blocate în continuare pe Bd. Basarabia. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format linia navetă 640, care funcționează între Republica și Piața Sf. Vineri (pe Bd. Basarabia).

Un accident s-a produs pe Bulevardul Basarabia

Un administrator al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a transmis că un accident cu un autovehicul de mare tonaj a avut loc pe Bulevardul Basarabia. În evenimentul de circulație a fost implicat și un pieton.

Bd. Basarabiei (12:50)

• autovehicul de mare tonaj vs pieton

Info în curs de actualizare.

Acesta spune că pietonul ar fi murit în urma impactului.

Pieton decedat…

Atenție la „unghiurile moarte” ale vehiculelor de gabarit mare! Traversați regulamentar și prudent!

Societatea de Transport București a transmis, pe pagina rețelei de socializare „X”, că liniile 36 și 40 sunt blocate în stația Baia de Aramă, pe sensul spre Bd. 1 Decembrie.

Liniile 36 și 40 – blocate pe Bd. Basarabia, în stația Baia de Aramă, pe sensul spre Bd. 1 Decembrie. Cauza: eveniment de circulație produs pe linia de tramvai.

Accident pe DN1, în Săftica

Duminică, 19 mai, a avut loc un accident pe DN1, în localitatea Săftica, județul Ilfov, între un autoturism și o motocicletă. În urma evenimentului de circulație, 2 persoane ce se aflau pe motocicletă au avut nevoie de îngrijiri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, localitatea Săftica, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și o motocicletă, pe care se aflau 2 persoane. În urma impactului au rezultat 2 victime de pe motocicletă, care urmează a primi îngrijirile medicale necesare. 

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies