Piedone și-a lansat programul pentru București, care nu e, de fapt, program. E direct „contractul lui cu bucureștenii”. (Nu ne zice ce scrie la „termeni și condiții”)

26 apr. 2024
752 afișări
Piedone și-a lansat programul pentru București, care nu e, de fapt, program. E direct „contractul lui cu bucureștenii
Piedone și-a lansat programul pentru București, care nu e, de fapt, program. E direct „contractul lui cu bucureștenii". (Nu ne zice ce scrie la "termeni și condiții"). Sursa foto: Agerpres

Cristian Popescu Piedone și-a lansat vineri programul politic cu care candidează la postul de primar general al Capitalei. Totuși, nu e chiar program, după cum a spus el, numindu-l „Contractul lui Piedone cu bucureștenii”. Acesta a ținut să sublinieze încă o dată faptul că nu renunță la candidatura sa, spunând că va merge „până la capăt”.

Actualul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a lansat vineri programul politic din postura de candidat pentru fotoliul de primar al Municipiului București. Piedone a spus despre el că nu are un program, că „foarte mulți” au vorbit despre programe politice, și a spus că el va prezenta „contractul lui cu bucureștenii”

„Despre programe au vorbit foarte mulți. Despre programe sterile, neimplementate… Ne uităm doar în ultimii patru ani. 23 de puncte actualul primar general, niciunul realizabil.

Este foarte simplu să prezinți un program doar cu gândul de a câștiga și de a înșela așteptările bucureștenilor.

Eu nu am un program. Astăzi vă voi prezenta contractul meu cu bucureștenii. (…).”, a declarat Piedone, potrivit Antena 3.

Mai mult, Piedone susține că pentru acest program s-a sfătuit cu persoane tinere, care „deja se preocupă de viitorul lor”, și care au contribuit la discuții legate de fonduri europene, legate de rețeaua de termoficare a Bucureștiului și legate de conceptul de Smart City.

„Nu mă retrag și merg până la capăt”, spune Piedone

Liderul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a repetat cu ocazia acestei ieșiri în spațiul public faptul că nu se va retrage din cursa electorală și va merge „până la capăt”.

„Am spus-o și o repet și este ultima dată când o spun. Nu mă retrag și merg până la capăt”, a mai spus Piedone.

Nu în ultimul rând, Piedone a spus că nu va participa la evenimente ce țin de campania sa în Săptămâna Mare. În schimb, liderul PUSL a precizat că va merge cu copiii și nepoții săi într-o vacanță.

Marcel Ciolacu spune că Piedone va pierde în fața Gabrielei Firea

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că ofertele și eventualele negocieri cu Cristian Popescu Piedone nu se vor materializa și că este vorba despre „vise personale”. Nu știm ale cui însă.

„Vă rog frumos, am încheiat orice dialog şi orice ofertă pentru domnul Cristian Popescu Piedone. Eu am spus că trebuie să ne gândim la ce avem de construit pentru Bucureşti, să nu încercăm să rămânem blocaţi în visele personale şi cu asta am încheiat”, a explicat joi Marcel Ciolacu.

Vineri însă, tonul lui Ciolacu s-a schimbat, spunând că poate să fie sunat de Piedone, însă că mandatul de primar al Capitalei va fi câștigat de Gabriela Firea.

„Eu am spus ce văd eu că este corect. Dacă dânsul doreşte, poate să mă sune, dar eu vă spun, uitându-mă la dumneavoastră, că va câştiga doamna Firea cu tot cu candidatura domnului Piedone depusă”.

CITEȘTE ȘI

Ceva splendid! Panouri electorale uriașe fac concurență mașinilor care ar parca pe trotuare prin București. Sau poate candidații vor să ne zică „Ocolește-mă!”?

VIDEO | Sute de elevi bucureșteni au urcat în tramvaiele de epocă de la Depoul Dudești, în Săptămâna Verde. Unora le-a plăcut atât de mult, că vor să se facă vatmani

Accident incredibil în București: o mașină s-a urcat, pur și simplu, pe o alta, în intersecția Fundeni cu Pantelimon

Cookies