FIT CITY

Piedone se pregăteşte de o nouă operaţie: Îşi dă jos „colacul de salvare”

Când a fost ales primar pentru prima dată, Piedone cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 210 kilograme. Regimul alimentar l-a ajutat să dea jos câteva zeci de kilograme, dar nu a fost suficient.

Primarul Cristian Popescu Piedone a apelat la bisturiu nu pentru că „e la modă” să slăbeşti, ci pentru că regimul alimentar pe care îl ţinea nu mai dădea rezultate, iar kilogramele în plus erau o adevărată problemă de sănătate, după cum edilul Sectorului 4 a mărturisit reporterilor B365.RO, într-un interviu din octombrie 2012. 

Când a urcat pe masa de operaţie, Piedone avea 180 de kilograme. Acum, la mai bine de un an distanţă de la intervenţia chirurgicală, cântarul primarului Sectorului 4 arată mai puţin de 100 de kilograme. „În primul an de la operaţie, am slăbit 83 de kilograme. Acum îmi este foarte bine şi mi-am rezolvat multe din problemele de sănătate pe care le aveam: mi-a scăzut tensiunea arterială şi, astfel, am aruncat jumătate din medicamentele de inimă pe care le luam înainte. Şi încă un lucru foarte important pentru mine este că mi-am reglat somnul. Acum pot să dorm câte 7-8 ore pe noapte, iar înainte nu dormeam nici două-trei ore şi aveam mai tot timpul insomnii. Acum pot să dorm chiar şi după-amiaza, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat în ultimii 25 de ani”, a precizat Piedone reporterilor B365.RO

Primarul Sectorului 4 susţine însă că nu se va opri aici în ceea ce priveşte modelarea „siluetei” şi că se pregăteşte pentru o nouă intervenţie chirurgicală. „Trebuie să mă operez. Mi-am făcut curaj şi, am stabilit ca, imediat după sărbători, să fac intervenţia chirugicală de îndepărtare a colacului de salvare. Este vorba de acel ţesut mort, de la burtă, rezultat în urma pierderii în greutate”, a specificat Piedone. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button