Piedone se contrează cu Udrea: „Nu candidez la Primăria Capitalei. Punct!”

de:
28 nov. 2011
1 Afișari
Piedone se contrează cu Udrea:

Prezent, luni, la deschiderea lucrărilor de demolare a pieţei Apărătorii Patriei, primarul Sectorului 4 – Cristian Popescu Piedone, a anunţat că nu intenţionează să candideze la fotoliul de primar general al Capitalei, chiar dacă şefa PDL Bucureşti l-ar recomanda pentru o astfel de funcţie.

„Este un subiect care circulă cu titlul de zvon. Dar, vreau să îi asigur pe cetăţenii Sectorului 4 că Cristian Popescu Piedone candidează la Primăria Sectorului 4. Nu-mi voi trăda cetăţenii care m-au ales în această funcţie. Nu voi candida la Primăria Capitalei. Punct!”, a declarat edilul Sectorului 4.

Duminică, în cadrul unei emisiuni Realitatea TV, preşedintele PDL Bucureşti – Elena Udrea, a spus despre Piedone că ar putea fi un candidat redutabil la Primăria Capitalei şi că ar avea şanse mari să câştige alegerile locale din vara anului viitor. Ministrul MDRT a precizat că, acum, PDL lucrează la o colaborare cu UNPR pentru susţinerea campaniei electorale în Alianţă.

La sfârşitul lunii octombrie, Piedone a anunţat în şedinţa de Consiliu Local Sector 4 că demisionează din toate funcţiile de conducere ale Partidului Conservator (PC), despre care B365.ro a scris în exclusivitate aici: „Nu pot fi o maimuţă pentru PC!”, şi-a explicat atunci edilul gestul, adăugând că a luat această decizie după ce s-a spovedit la Patriarhul Daniel.

La câteva zile distanţă, edilul Sectorului 4 semna adeziunea cu UNPR pentru candidatura la alegerile locale din 2012 în cadrul Conferinţei Organizaţiei Bucureşti a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) unde a fost prezentă şi şefa PDL, Elena Udrea. Aceasta a susţinut şi atunci că Primăria Capitalei va fi „luată” de un candidat din partea PDL-UNPR.

Piedone a rămas membru al PC pentru a nu-şi pierde mandatul de primar de sector.

Cookies