Piedone promite să facă 60 de străzi „de la zero”

de:
01 iun. 2011
0 Afișari
Piedone promite să facă 60 de străzi

În lucrările de reabilitare a celor 62 de artere din Sectorul 4 al Capitalei intră inclusiv bransamentele la apă, canalizare şi iluminat stradal.

„Prin reparaţii capitale, reabilitarea şi modernizarea sistemului rutier se va asigura o mai bună desfăşurare a traficului rutier în zonă, atât în ceea ce priveşte accesul populaţiei cât şi al echipajelor de intervenţie în caz de forţă majoră (salvare, pompieri, poliţie)”, se menţionează în referatul de specialitate întocmit de Direcţie de Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei Sectorului 4.

Valoarea totală a investiţiei în realizarea celor 62 de străzi se ridică la 27,86 milioane lei (6,63 milioane euro), banii fiind asiguraţi din bugetul administraţiei locale.

„Cu acest proiect reuşim să închidem tot Progresul şi zona Apărătorii Patriei. Acolo este foarte greu în acest moment. Nu există apă, canalizare şi nici iluminat public. Toate acestea „vor fi gata până la sfârşitul acestui an”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone pentru B365.ro.

Documentaţia şi indicatorii tehnico-economici privind lucrările de construcţii ale celor 62 de artere au fost aprobate de consilierii locali ai Sectorului 4, reuniţi în şedinţă ordinară la sfârşitul săptămânii trecute.

Cookies