FIT CITY

Piedone promite că va strânge zăpada de pe străzile laterale

În urma căderii unor cantităţi abundente de zăpadă, pentru o cât mai promptă şi eficientă deszăpezire a căilor rutiere din Sectorul 4, Primarul Cristian Popescu – Piedone a dispus ca, luni, 13 februarie a.c., începând cu orele 22.00, să fie închise marile artere de circulaţie, alternativ, pentru intervale de timp cuprinse între 30 şi 60 de minute.

Poliţia Locală Sector 4 va sprijini trecerea bateriilor de utilaje, operaţiunile de deszăpezire realizându-se dinspre bulevarde, către străzile adiacente.

Primarul Cristian Popescu – Piedone adresează un apel cetăţenilor, rugându-i să parcheze autoturismele astfel încât acestea să nu blocheze trecerea utilajelor de deszăpezire.

De asemenea, Edilul recomandă locuitorilor Sectorului 4, să evite deplasarea cu autovehiculele personale şi să folosească, pe cât posibil, mijloacele de transport în comun.

În ceea ce priveşte străzile secundare, imediat după expirarea codului portocaliu, Primăria Sectorului 4, prin operatorul de deszăpezire, va trece la ridicarea zăpezii depozitate pe marginea acestora.

Primarul Sectorului 4 adresează respectuos un alt apel, către cetăţenii care vor trece la degajarea accesului în imobile sau a locurilor din parcările de reşedinţă, să nu arunce cantităţile de zăpadă pe carosabil, ci, să o depoziteze cât mai aproape de trotuar, pentru a putea fi ridicată de către lucrătorii societăţii de salubrizare.

„Sunt pe deplin încredinţat că după oprirea ninsorii, asociaţiile de proprietari vor veni, ca de fiecare dată, în sprijinul demersurilor noastre, contribuind la îndepărtarea cantităţilor de zăpadă acumulată în jurul imobilelor de locuit. Iar, celor care vor dovedi responsabilitate şi simţ civic, le pregătim o surpriză: primii 10 reprezentanţi ai asociaţiilor de proprietari, care vor reuşi să se mobilizeze cel mai eficient, vor fi răsplătiţi în plin sezon estival, cu câte o excursie de 2 persoane la mare, la soare, să uite de ninsoare”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button