Piedone promite 1170 de locuri de parcare într-o zonă aglomerată din Sectorul 5

11 feb. 2021
271 Afișari
Piedone promite 1170 de locuri de parcare într-o zonă aglomerată din Sectorul 5

Piedone promite 1170 de locuri de parcare, edilul spunând că, de la primăvară, începe și modernizarea și reconstrucția Sectorului 5.

Edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, promite 1170 de locuri de parcare într-o zonă aglomerată. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook, acesta spunând și că odată cu începerea primăverii va începe și modernizarea și reconstrucția unor zone din sector.

 

 

“Odată cu începerea primăverii va începe și modernizarea și reconstrucția Sectorului 5. Nu avem timp de pierdut. Ani de zile, locuitorii din Sectorul 5 au avut de suferit din cauza lipsei parcurilor sau a parcărilor.

Am mers pe teren și voi face acest lucru mult mai des în perioada următoare, pentru că îmi doresc să realizăm mai multe proiecte extrem de importante pentru cetățenii din sector.

Avem nevoie de parcuri și locuri de joacă, de spații verzi și terenuri de sport. Trebuie să le asigurăm copiilor locuri moderne și sigure în care să se poată juca și dezvolta armonios.

De asemenea, o altă problemă care trebuie rezolvată de îndată este cea a parcărilor. Am primit numeroase sesizări din partea cetățenilor pe această temă. Vom demara un prim proiect care va aduce 1170 de noi locuri de parcare într-o zonă foarte aglomerată din sector. Nu avem timp de pierdut! Trebuie să ne apucăm de treabă!”, este postarea primarului.

Recent, o serie de destituiri din funcții a avut loc în Sectorul 5 după o ședință de peste 7 ore la care au participat Cristian Popescu și reprezentanții firmei de salubritate din sector. Conform unui anunț la Primăriei Sectorului 5, directorul general adjunct a fugit la propriu după ce i-au fost aduse la cunoștință ilegalitățile identificate.

Tot în Sectorul 5, Poliția Locală și Garda de Mediu vor efectua controale privind calitatea aerului și gestiunea deșeurilor, acțiunile vizând identificarea potențialelor surse de imisii/emisii poluante care creează disconfort zonelor rezidențiale, în vederea reducerii acestora.

 

Cookies