ARHIVA B365

Piedone: „Oprescu poate să doarmă liniştit. Nu candidez la Primăria Capitalei”

„Ştiu că sunt unicul lui adversar, dar o să-i pregătesc alte surprize ca şef de campanie (n.r. – din partea PDL şi UNPR)”, a răspuns primarul Piedone la întrebarea dacă va candida la Primăria Capitalei.

Edilul a adăugat că optează pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4 şi abia peste patru ani va intra în cursa pentru fotoliul de primar general, aşa cum B365.ro a scris în exclusivitate aici.

„Mai stau un mandat la Sectorul 4. Apoi, biologic, nu mai are cine să ia Capitala. Ăştia-s bătrâni, nu-i mai alege nimeni”, a motivat Piedone care a adăugat că, deocamdată, „eu nu am target pe el (n.r. – Sorin Oprescu). Poate se va naşte unul care va avea target pe el”.

Cu prilejul turnării pietrei de temelie a pieţei Progresul, de astăzi, primarul Sectorului 4 a ţinut să îi bată obrazul edilului şef Sorin Oprescu pe care îl acuză că îşi arogă merite pe care nu le are în totalitate pentru dezvoltarea cartierului Progresul. „Oprescu s-a lăudat aseară la un post TV că a plătit pentru reabilitarea sistemului rutier din cartier, însă cei 180 miliarde lei vechi au fost alocaţi din bugetul Sectorului 4. El a dat doar pentru lucrările de canalizare. Trebuie să ştie că dacă se laudă, lauda de sine nu  miroase a bine”, a declarat Piedone.Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button