SMART CITY

Piedone oferă premii de 300.000 lei profesorilor cu rezultate deosebite

Joi, începând de la ora 17.00, în Sala de Festivităţi a Liceului de Muzică „Dinu Lipatti”, se va desfăşura Gala Premiilor de Excelenţă în Educaţie.

În cadrul evenimentului, în premieră, la iniţiativa primarului Sectorului 4 Cristian Popescu – Piedone, vor fi oferite granturi cadrelor didactice din Sectorul 4, care pregătesc elevi cu rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri interne şi internaţionale.

Beneficiarii acestei campanii de premiere sunt 194 de profesori, din 22 de unităţi de învăţământ – licee şi şcoli generale – din Sectorul 4, care vor primi recompense financiare în valoare totală de 300.000 de lei.

Granturile ce vor fi acordate sunt aferente anului şcolar 2011 – 2012 şi vor recompensa performanţele individuale ale cadrelor didactice din unităţile de învățământ din Sectorul 4, care s-au reflectat în rezultatele obţinute la olimpiadele şi concursurile şcolare de către elevii pregătiţi, precum şi performanţele generale ale unităţilor de învăţământ.

„Iniţiativa noastră vizează recompensarea efortului şi dedicării de care dau dovadă cei mai performanţi dintre profesori, care muncesc pentru a trimite în viaţă şi într-o profesie pe cei tineri, cărora noi le încredinţăm astăzi speranţa noastră pentru un viitor mai bun”, a declarat Cristian Popescu – Piedone, primarul Sectorului 4.

Pe lângă cadre didactice, în cadrul Galei vor fi prezenţi directori şi reprezentanţi ai consiliilor de administraţie ale unităţilor de învăţământ, ai Primăriei Sectorului 4, Consiliului Local Sector 4, Direcţiei de Administrare a Şcolilor Sector 4, Inspectoratului Şcolar Sector 4 şi ai sindicatelor din învăţământ.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button