Piedone: „Nu candidez la Primăria Capitalei”

de:
21 sept. 2011
1 Afișari
Piedone:

În scrisoarea deschisă remisă B365.ro, primarul PC – Cristian Popescu Piedone susţine că nu va intra în cursa pentru şefia Capitalei, la alegerile locale de anul viitor, chiar dacă unele sondaje l-ar recomanda ca favorit pentru fotoliul de primar general.

„Știu că sunt pe locul I în sondajele pentru Bucureşti, acele sondaje nedate publicităţii şi ascunse, cu teamă, chiar şi mie. Tocmai de aceea ţin să fac următoarele precizări: nu voi candida la postul de primar general al Municipiului Bucureşti, până când nu voi fi dus la bun sfârşit proiectele începute în Sectorul 4”, scrie Piedone în scrisoare, precizând totodată că singura politică pe care o va face este cea a cetăţeanului.

Luni, liderul Conservatorilor, Daniel Constantin, a anunţat că partidul pe care îl conduce va candida pe liste separate de liberali şi socialişti la alegerile locale din 2012 şi, din acest motiv, şeful PNL – Crin Antonescu, nu ar avea dreptul să îl numească drept candidat al ACD pe Sorin Oprescu, fără consultarea PC. Conservatorii şi-au anunţat susţinerea pentru Piedone la Primăria Capitalei, în timp ce şeful PSD Victor Ponta şi Antonescu îl sprijină pentru actualul edil-şef, Sorin Oprescu.

„Îi anunţ pe toţi cei care s-au aventurat în a emite ipoteze în ceea ce mă priveşte (analişti, etc) că, aşa cum procedez de obicei, şi în ultimele două zile m-am aflat tot în teren, de unde am luat cu adevărat pulsul, direct de la cetăţenii Sectorului 4, cei cărora le-am fost şi le voi rămâne credincios, …, pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute în sector”, a adăugat Piedone în scrisoare.

Cookies