ȘTIRI

Piedone: Noi am îndeplinit toate normele pentru eliberarea acordului de funcționare

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a declarat sâmbătă dimineață că primăria a îndeplinit toate normele legale pentru eliberarea acordului de funcționare pentru Clubul Colectiv. 

„Avem la dosar toate actele, am îndeplinit toate normele legale de eliberare a acordului de funcționare”, a declarat Cristian Popescu Piedone. 

”Legea poliției locale spune că pentru eliberarea acordului de funcționare trebuie să avem acordul locatarului, contractul de închiriere, titlul de proprietate, datele de identificare de la registrul comerțului. Locatarul dă declarație pe proprie răspundere despre ce activitatea pe care trebuie să o desfășoare.Acordul de functionare insumeaza toate acordurile de la toate instititutiile”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Sâmbătă dimineață, Primăria sectorului 4 a precizat că inspectorii din cadrul Direcției Inspecție și Control – Serviciul Inspecție Comercială au efectuat, pe 21 octombrie 2015, un control tematic la clubul Colectiv, unde au constatat că societatea deține, în termen de valabilitate, și Autorizația de Funcționare și Contractul de locațiune, aplicând însă o amendă pentru că „societatea desfășura activitate de alimentație publică cu personal necalificat în domeniul alimentar”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button