Piedone le-a făcut safteaua producătorilor autohtoni din Piața Rahova | VIDEO

26 mai 2021
354 Afișari
Piedone le-a făcut safteaua producătorilor autohtoni din Piața Rahova | VIDEO

Cristian Popescu Piedone a inaugurat hala dedicată producătorilor autohtoni din Piața Rahova, plecând acasă cu anumite produse pe care întâi le-a degustat.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a inaugurat ieri o hala dedicată producătorilor autohtoni din Pieța Rahova.

De astăzi, locuitorii sectorului și nu numai pot găsi produse tradiționale din diverse zone ale țării.

Mai exact, aici își vor putea vinde produsele șase producători de brânzeturi din zonele Giurgiu, Teleorman și Sibiu, care de ani de zile au fost dați afară din piață și erau nevoiți să își comercializeze produsele pe străzi.

De asemenea, sunt disponibile și produse tradiționale din zona Brașovului, precum mezeluri, cârnați proaspeți sau afumați, pui românești de fermă sau pâine făcută în cuptor.

Spațiul oferit comercianților a fost recent reamenajat și renovat, pentru ca aceștia și clienții lor să beneficieze de condiții optime de desfășurare a activității comerciale.

După inaugurare, Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a stat de vorbă cu oamenii veniți la cumpărături, care i-au semnalat diferite probleme cu care se confruntă.

„Am făcut acest demeres pentru a crea o hală special pentru producătorii autohtoni la Piața Rahova, având în vedere că oamenii caută produse românești, sănătoase. Știu că nu avem prea multe piețe în sector și știu că locuitorii de aici vor ca Piața Rahova să se redeschidă cât de curând. Sunt multe probleme moștenite de la foștii edili pe care trebuie să le rezolvăm. O astfel de situație avem și la această piață și vreau să-i asigur pe cetățeni că această problemă va fi soluționată în cel mai scurt timp posibil”, a precizat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cookies