Piedone, invadat de omizi

de:
24 aug. 2011
0 Afișari
Piedone, invadat de omizi

În ultima perioadă, foarte mulţi cetăţeni s-au adresat Primăriei Sectorului 4, care s-au plâns de faptul că arborii din jurul imobilelor, din parcuri, zone verzi şi aliniamente stradale, sunt invadaţi de omizi, care, pe lângă distrugerea vegetaţiei, pătrund chiar şi în casele oamenilor.

Miercuri, peste 60 de bucureşteni care locuiesc pe Bd. Brâncoveanu, Șos. Berceni şi pe străzile Ion Iriceanu, Panselelor, Constantin Rădulescu-Motru s-au plâns la primăria de sector de invazia omizilor şi au solicitat exasperaţi, sprijin în combaterea acestor dăunători.

„Solicităm sprijin de urgenţă, pentru că, din nefericire, rezolvarea situaţiei cu care ne confruntăm nu intră în competenţa primăriei de sector. De aceea, am făcut nenumărate sesizări Centrului pentru Protecţia Plantelor Bucureşti, ne-am adresat şi Primăriei Municipiului Bucureşti, însă, neintervenindu-se, omizile continuă să se înmulţească în ritm îngrijorător şi ameninţă să distrugă mare parte a vegetaţiei din Sector. În plus, au ajuns până şi în locuinţe unde, pe lângă disconfortul creat, pot produce diverse alergii persoanelor cu sensibilitate sporită. Dacă nu se rezolvă situaţia, riscăm ca omida să ajungă „animal de companie”! Solicit intervenţia de urgenţă şi efectuarea tratamentelor de stropire, pentru a reuşi să protejăm spaţiul verde, şi aşa insuficient”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului 4, într-un comunicat de presă, remis B365.ro.

Cookies