ARHIVA B365

Piedone: „Îmi voi încerca şansele la Primăria Capitalei”

„Indiferent ce sondaje mi-ar spune că sunt cel mai bun candidat pentru USL, eu, dacă nu mi se desfiinţează primăria, rămân primar aici. În alt caz, nu voi rămâne o slugă şi îmi voi încerca şansele la Primăria Capitalei. La primăria de sector se vede imediat dacă nu faci treabă. Dacă nu poţi dovedi în primii doi ani, nu poţi pretinde încă două mandate”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone, citat de ziarulring.ro.

În eventualitatea unei candidaturi a primarului Sorin Oprescu, cu susţinerea USL, Piedone are de făcut obiecţii. „Din câte ştiu, actualul primar a fost ales independent. I-aş sugera să candideze în continuare tot independent. Este jignitor ca o forţă precum USL să nu găsească un candidat din interior”, a comentat edilul Sectorului 4.

Conform sursei citate, edilul Sectorului 4 susţine o parte din proiectul Legii Capitalei, propus de PDL Bucureşti, în sensul că bugetul ar trebui unificat, iar apoi împărţin în mod egal, în funcţie d enumărul de locuitori din sectoare. „Eu sunt într-o alianţă cu domnul Chiliman (n.r. – Andrei Chiliman), de la sectorul 1, dar el are de cinci ori bugetul peste mine. Să nu îi fie cu supărare, dar îi spun că bugetul ar trebui împărţit în mod egal, pentru că populaţia nu diferă de la un sector la altul”, a opinat Piedone.

Acesta consideră că direcţiile de urbanism ale primăriilor de sector ar trebui transferate Primăria Capitalei astfel încât dezvoltarea urbană să fie unitară, dar în schimb susţine ca responsabilitatea privind gestionarea problemei câinilor vagabonzi să fie în sarcini administraţiilor de sector.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button