Piedone îi cere lui Nicușor Dan trecerea a 357 de străzi şi 56 de spaţii verzi din administrarea PMB în curtea S5: Ne dorim ca din primăvară să începem o amplă modernizare

22 ian. 2021
97 Afișari
Piedone îi cere lui Nicușor Dan trecerea a 357 de străzi şi 56 de spaţii verzi din administrarea PMB în curtea S5: Ne dorim ca din primăvară să începem o amplă modernizare

Piedone îi cere lui Nicușor sute de străzi și zeci de spații verzi care sunt în administrarea PMB. Două proiecte de hotărâre prin care Primăria Sectorului 5 cere Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) transmiterea în administrarea Consiliului Local a 357 de străzi şi 56 de spaţii verzi vor fi incluse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 28 ianuarie

Sute de străzi și spații verzi din Sectorul 5, care sunt în administrarea PMB, sunt cerute de Consiliul Local, potrivit unui comunicat al autorităţii locale, transmis, vineri.

Ce străzi sunt vizate de transmiterea către Primăria Sector 5

„Primăria Sectorului 5 a început o nouă etapă de dezvoltare, în care vrea să îmbunătăţească aspectul general al sectorului şi să asigure un mediu de viaţă sănătos pentru toţi cetăţenii.

O parte importantă în demararea proiectelor constă în posibilitatea executării lucrărilor la nivelul infrastructurii supraterane şi subterane, în mod constant şi uniform pe toate străzile Sectorului 5.

Starea actuală a străzilor, dar şi a spaţiilor verzi, precum şi solicitările repetate venite din partea cetăţenilor Sectorului 5 ne determină să propunem preluarea unor străzi şi spaţii verzi aflate în administrarea Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, precizează autoritatea locală.

Aceste străzi şi spaţii verzi aparţin de Administraţia Străzilor, respectiv Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

Primarul Cristian Popescu Piedone a menţionat că sunt încă multe străzi din Sectorul 5 neasfaltate sau spaţii verzi neamenajate, iar cetăţenii sunt nemulţumiţi.

Ce spune Piedone despre străzile respective

„Ce nu ştiu unii este că multe dintre aceste străzi şi spaţii verzi nu sunt în administrarea Consiliului Local Sector 5, lucru care face imposibilă intervenţia Primăriei Sectorului 5.

Ne dorim ca din primăvară să începem o amplă modernizare a sectorului nostru, motiv pentru care solicităm Consiliului General al Municipiului Bucureşti transmiterea în administrarea Consiliului Local Sector 5 a 357 de străzi şi 56 de spaţii verzi”, a explicat primarul Sectorului 5.

Cookies