Piedone i-a făcut o vizită surpriză unei femei din Sectorul 5 care a împlinit 96 de ani | VIDEO

20 mai 2021
351 Afișari
Piedone i-a făcut o vizită surpriză unei femei din Sectorul 5 care a împlinit 96 de ani | VIDEO

Piedone i-a făcut o vizită surpriză unei femei din Sectorul 5 care a împlinit 96 de ani, după ce a aflat că dorința acesteia este ca primarul să îi calce pragul casei.

Piedone i-a făcut o vizită surpriză unei femei din Sectorul 5 după ce a aflat că doamna Silivia Grovu, care a împlinit 96 de ani, și-ar dori ca de ziua ei să îl aibă musafir.

Primarul Sectorului 5 a fost impresionat de dorința femeii, dar și de inițiativa familiei acesteia, motiv pentru care a decis să îi facă o vizită. Acesta s-a deplasat la domiciliul doamnei Grovu din Strada Baciului, pentru a-i oferi sărbătoritei un buchet de flori și un tort.

Silvia Grovu a fost surprinsă să vadă că edilul chiar i-a îndeplinit dorința și i-a mulțumit pentru gestul făcut.

„Am fost profund emoționat să aflu că singura dorință a doamnei Silvia Grovu, la împlinirea venerabilei vârste de 96 de ani, este să primească o vizită din partea mea. Nici nu se punea problema să nu accept. Cei care mă cunosc știu că am o slăbiciune când vine vorba de copii și de seniori. Norocoși sunt cei care încă beneficiază de înțelepciunea bătrânilor pe care îi au alături. Gestul făcut de mine astăzi este unul de smerenie față de o icoană vie, o sfântă în viață. Să ne prețuim părinții și bunicii, pentru că ei sunt cei care ne-au ajutat să devenim ceea ce suntem astăzi.”, a menționat Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

VIDEO AICI

Acum două zile, Primarul Sectorului 5 a decis cum să-i pedepsească pe cetățenii care mănâncă semințe și aruncă cojile pe jos.

 

Cookies