Piedone: eu am tot bugetul cît are Sectorul 1 doar pentru panseluţe

de:
27 apr. 2011
0 Afișari
Piedone: eu am tot bugetul cît are Sectorul 1 doar pentru panseluţe

Invitat la o emisiune TV marţi seara, primarul Sectorului 4 s-a plâns de bugetul mic pe care îl are, comparându-l cu cel al liberalului Andrei Chiliman.”Fiind un buget sărac la Sectorul 4, trebuie să dăm aşa… că cine ştie ce s-a intamplat. Eu nu am banii de la sectorul 1. La sectorul 1, cât au ei pentru panseluţe, am eu tot bugetul primariei. Nu-i invidiez, fiecare să fie sănătos. Eu ştiu să fac cu un pol cât fac alţii cu zece, ” a declarat Piedone. Aceasta  a mai adăugat că Sectorul 4 este pe penultimul loc în ceea ce priveşte bugetele sectoarelor bucureştene, ultimul fiind ocupat de Sectorul 5.

Înţepătura lui Piedone la adresa lui Chiliman este neaşteptată, în condiţiile în care PNL şi PC au format, în Bucureşti, Alianţa de Centru-Dreapta. Conform protocolului ACD semnat la începutul anului de către Piedone şi Chiliman, cele două formaţiuni vor ăncerca să propună un candidat comun la Primăria Capitalei pentru alegerile din 2012.

Tot ACD a declanşat, luna trecută, o campanie împotriva Legii Capitalei promovată de PDL. Potrivit proiectului de act normativ, atribuţiile primarilor de sector ar urma să fie reduse, iar Capitala va avea un singur buget, administrat de către primarul general şi de Consiliul General.

Cookies