Piedone despre o candidatură la Primăria Capitalei: „Vreţi să-l fac pe Oprescu să nu doarmă liniştit?”

de:
21 iun. 2011
0 Afișari
Piedone despre o candidatură la Primăria Capitalei:

Piedone se declară mulţumit de ceea ce a realizat în trei ani de mandat ca primar al Sectorului 4.

„Sunt mulţumit de ceea ce am făcut până acum. Odată ce am fost învestit cu încrederea cetăţenilor şi le-a promis că nu-i voi dezamăgi, cred că m-am ţinut de cuvânt. Eu zic că administraţia şi-a făcut datoria. Am venit pe un vot de popularitate şi cred că l-am păstrat”, a declarat, marţi, primarul Cristian Popescu Piedone cu prilejul inaugurării unui centru after school în Sectorul 4.

Cu această ocazie, edilul a ţinut să precizeze că în vara anului viitor va candida cu siguranţă pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4. În schimb, susţine el, fotoliul de primar general nu îl mai atrage. „Vreţi să-l fac pe Oprescu să nu doarmă liniştit?”, a spus Piedone care a adăugat că se află „într-o permanentă campanie electorală de întoarcere a votului către cetăţeni”.

Deşi spune că are unul dintre cele mai mici bugete locale dintre toate primăriile de sector, alături de edilul Sectorului 5 – Marian Vanghelie, Piedone spune că nu este invidios pe primarul Sectorului 1 – liberalul Andrei Chiliman şi colegul său din alianţa USL, care beneficiază de cel mai consistent buget, aproape cât cel al Primăriei Capitalei.

„Nu m-am uitat în curtea vecinului din Sectorul 1 care are mult mai mulţi bani. Dar, necazul te învaţă. Poţi să faci ceva şi cu bani mai puţini”, a completat Piedone care a explicat că, la alegerile locale din 2012, va candida tot din partea Partidului Conservator (PC).

„Trebuie să trec de examenul cu cetăţenii. Ei mă vor sau nu mă vor. Contabiliattea stă la ei. Cu siguranţă voi candida şi numai la Sectorul 4”, a conchis Piedone.

Cookies