Piedone, despre camerele video din Sectorul 5: „Cetățenii trebuie să știe că există acest Big Brother care supraveghează”

08 apr. 2021
207 Afișari
Piedone, despre camerele video din Sectorul 5: „Cetățenii trebuie să știe că există acest Big Brother care supraveghează”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat într-o postare pe Facebook că siguranța locuitorilor din sector este extrem de importantă. El anunță că „cetățenii trebuie să știe că există acest Big Brother care supraveghează”. În tot Sectorul 5 sunt aproximativ 400 de camere video.

Piedone, despre camerele video din Sectorul 5

„Siguranța locuitorilor din Sectorul 5 este extrem de importantă. Sistemul de monitorizare cu aproximativ 400 de camere video ne permite să avem grijă de copiii, părinții și bunicii noștri. Datorită acestui sistem putem preveni diverse ilegalități pe care unele persoane vor să le săvârșească și putem identifica mult mai ușor pe cei care nu au respectat legea.”, a declarat Primarul Sectorului 5 pe pagina sa de Facebook.

„Cetățenii trebuie să știe că există acest Big Brother care supraveghează”

„Avem camere în apropierea școlilor și grădinițelor, în parcuri sau în intersecții. Cetățenii trebuie să știe că există acest Big Brother care supraveghează. Camerele sunt unele performante, deci putem vedea absolut tot ce mișcă în sector. În perioada următoare vom avea un număr și mai mare de camere de supraveghere, pentru că locuitorii trebuie să aibă un trai liniștit și sigur.

Lista străzilor unde sunt montate camerele de supraveghere poate fi consultată AICI.”, a spus Cristian Popescu Piedone.

Sursă foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cookies