Piedone demisionează din funcţiile deţinute la partid. Vrea să fie preşedintele Partidului Conservator, sau în UNPR

de:
30 sept. 2011
0 Afișari
Piedone demisionează din funcţiile deţinute la partid. Vrea să fie preşedintele Partidului Conservator, sau în UNPR

Cristian Popescu Piedone nu doar că a demisionat din funcţiile deţinute în PC, ci vrea şi convocarea unui Congres Extraordinar al Partidului, la care să candideze la funcţia supremă din formaţiune, arată scrisoarea primarului, remisă B365.ro (vezi foto).

„Domnule Preşedinte,

Subsemnatul Cristian Popescu – Piedone, Prim Vice-Preşedinte al Partidului Conservator, vă anunţ că demisionez din toate funcţiile deţinute în cadrul partidului, rămânând un simplu membru, ce îşi va achita la zi cotaţia.

Totodată, consider necesară convocarea Congresului Extraordinar al Partidului Conservator, în maximum 30 de zile de la data prezentei mele demisii, pentru a da posibilitatea tuturor preşedinţilor de filiale din ţară, de a-şi exprima punctul de vedere în ceea ce priveşte viitorul partidului, cât şi de a alege o nouă conducere.

În cadrul acestui congres, îmi voi anunţa intenţia de a candida la preşedinţia partidului, pentru a resuscita şi sprijini evoluţia doctrinară cât şi pentru a conferi pe deplin acestui partid locul pe care eu consider că îl merită şi îl poate obţine prin propriile forţe, pe eşicherul politic românesc.

CRISTIAN POPESCU – PIEDONE”

Săptămâna trecută, Piedone a anunţat printr-un comunicat de presă că nu va candida la primăria Capitalei, în ciuda faptului că preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat în mai multe rânduri că PC îl susţine pe Piedone în cursa pentru Primăria Capitalei.

Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone, a batut palma cu Gabriel Oprea inca de saptamana trecuta si urmeaza sa se inscrie in UNPR, au declarat surse politice pentru Hotnews.ro. Asa s-ar explica demisia sa din functiile detinute in Partidul Conservator si atacul la Dan Voiculescu. Piedone ar fi nemultumit ca n-a fost desemnat candidat la primaria Capitalei din partea USL, fapt speculat de adversarii politici.

Daca ar fi demisionat din PC, si-ar fi pierdut functia de primar la sectorul 4 din cauza legii administratiei publice care sanctioneaza migratia politica a primarilor. Daca va fi exclus din PC, Piedone va putea sa se inscrie fara probleme intr-un nou partid. „Proabil ca nu va fi exclus imediat de Voiculescu tocmai pentru a-i da peste cap planurile”, au precizat pentru HotNews.ro surse politice.

Cookies