Piedone, de la scuter la can-am. Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5: animalele vor trebui să-și mute lâna la țară

06 iul. 2021
262 Afișari
Piedone, de la scuter la can-am. Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5: animalele vor trebui să-și mute lâna la țară

Cristian Popescu Piedone a făcut o vizită la periferia Sectorului 5. Nu mare i-a fost mirarea primarului să o găsească pe Bisisica, care nu emana un parfum tocmai plăcut pentru cetățenii care locuiau în zonă. Ce a concluzionat primarul Sectorului 5.

Pentru că a primit sesizări cu privire la creșterea animalelor domestice pe domeniul public, Cristian Popescu Piedone a făcut o vizită la periferia Sectorului 5, dar nu oricum, edilul a înlocuit scuterul cu un can-am.

Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5

Primarul Sectorului 5 a găsit-o pe Bisisica și încă vreo 60 de surate ale ei. Un cetățean a amenajat un țarc pe Strada Teiuș. Acolo creștea oi și capre, iar mirosul „ajungea până la primărie”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Recomandăm și: De azi, încă un Piedone în București. Piedone pe care îl știam deja se declară fericit: Acum, flacăra „Piedone” e nemuritoare

Crescătorul de animale are la dispoziție 10 zile pentru a-și muta animalele în altă parte, dar nu în Sectorul 5.

„Pe 13… în locul stânei vor fi flori! (Am convenit cu ciobanul, n-am amendat, am constatat, ne-am strâns mâna, am plecat).”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Pe lângă oi și capre, primarul Sectorului 5 a mai găsit și o iapă cu mânz. Animalele erau condamnate „la arșiță și sete”. Iar pe lângă animalele crescute la periferia sectorului, Piedone a găsit și un covor într-o baracă care stătea să cadă. I-au mai ieșit în cale primarului și „capre, cai, căruțe”.

Piedone: Suntem în Pampas? Am luat-o razna?

Cristian Popescu Piedone se întreabă dacă nu cumva suntem în Pampas, în junglă, vestul sălbatic, dacă se filmează un film cu apași sau dacă „am luat-o razna”.

Începând de luni, 5 iulie 2021, primarul Sectorului 5 anunță că Poliția Locală, Poliția Animalelor, Mediul, Salubrizarea, Spațiile Verzi vor acționa pentru a scăpa periferia sectorului de „infecție și de mizerie”.

Primarul declară că cetățenii Sectorului 5 merită să aibă parte de confort urban. Locul oilor, cailor și al caprelor este la ferme sau la grădinile zoologice.

Piedone a ținut să adauge că, cei ce permit acumularea mizeriei pe terenurile lor, au fost amendați de inspectorii de Mediu. Iar această acțiune va continua pentru oamenii cu „aceleași pasiuni”.

Cookies