LA MINE-N CARTIER

Piedone, de la scuter la can-am. Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5: animalele vor trebui să-și mute lâna la țară

Cristian Popescu Piedone a făcut o vizită la periferia Sectorului 5. Nu mare i-a fost mirarea primarului să o găsească pe Bisisica, care nu emana un parfum tocmai plăcut pentru cetățenii care locuiau în zonă. Ce a concluzionat primarul Sectorului 5.

Pentru că a primit sesizări cu privire la creșterea animalelor domestice pe domeniul public, Cristian Popescu Piedone a făcut o vizită la periferia Sectorului 5, dar nu oricum, edilul a înlocuit scuterul cu un can-am.

Primarul a găsit-o pe Bisisica în S5

Primarul Sectorului 5 a găsit-o pe Bisisica și încă vreo 60 de surate ale ei. Un cetățean a amenajat un țarc pe Strada Teiuș. Acolo creștea oi și capre, iar mirosul „ajungea până la primărie”, a declarat Cristian Popescu Piedone.

Recomandăm și: De azi, încă un Piedone în București. Piedone pe care îl știam deja se declară fericit: Acum, flacăra „Piedone” e nemuritoare

Crescătorul de animale are la dispoziție 10 zile pentru a-și muta animalele în altă parte, dar nu în Sectorul 5.

„Pe 13… în locul stânei vor fi flori! (Am convenit cu ciobanul, n-am amendat, am constatat, ne-am strâns mâna, am plecat).”, a declarat Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Pe lângă oi și capre, primarul Sectorului 5 a mai găsit și o iapă cu mânz. Animalele erau condamnate „la arșiță și sete”. Iar pe lângă animalele crescute la periferia sectorului, Piedone a găsit și un covor într-o baracă care stătea să cadă. I-au mai ieșit în cale primarului și „capre, cai, căruțe”.

Piedone: Suntem în Pampas? Am luat-o razna?

Cristian Popescu Piedone se întreabă dacă nu cumva suntem în Pampas, în junglă, vestul sălbatic, dacă se filmează un film cu apași sau dacă „am luat-o razna”.

Începând de luni, 5 iulie 2021, primarul Sectorului 5 anunță că Poliția Locală, Poliția Animalelor, Mediul, Salubrizarea, Spațiile Verzi vor acționa pentru a scăpa periferia sectorului de „infecție și de mizerie”.

Primarul declară că cetățenii Sectorului 5 merită să aibă parte de confort urban. Locul oilor, cailor și al caprelor este la ferme sau la grădinile zoologice.

Piedone a ținut să adauge că, cei ce permit acumularea mizeriei pe terenurile lor, au fost amendați de inspectorii de Mediu. Iar această acțiune va continua pentru oamenii cu „aceleași pasiuni”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button