Piedone dă vouchere de 1.000 de lei profesorilor din Sectorul 5. Totuși, sumele pot fi folosite într-un singur scop

01 apr. 2021
230 Afișari
Piedone dă vouchere de 1.000 de lei profesorilor din Sectorul 5. Totuși, sumele pot fi folosite într-un singur scop

Consiliul Local Sector 5 a adoptat, miercuri, un proiect privind acordarea de vouchere de câte 1.000 de lei pentru profesori din învăţământul preuniversitar de stat în scopul achiziţionării de cursuri de dezvoltare a competenţelor digitale.

Programul „Voucher educaţional” va fi derulat de Primăria Sectorului 5, în colaborare cu Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” şi unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din sector.

Hotărârea aprobă protocolul de colaborare între cele trei părţi. Conform protocolului, printre obligaţiile Primăriei Sectorului 5 se numără cea de a asigura punerea la dispoziţia Centrului „Ştefan Iordache” a bazei de date privind situaţia nominală a profesorilor posibil beneficiari ai programului.

Cum se va derula programul

Centrul „Ştefan Iordache” va derula procedurile pentru achiziţionarea voucherelor şi va transmite Primăriei Sectorului 5 voucherele pentru distribuirea lor, cu sprijinul directorului unităţii de învăţământ, către beneficiarii programului. Unitatea de învăţământ se obligă să promoveze programul şi să distribuie voucherele educaţionale.

Cookies