BAZAR

Piedone: Cuvântul cheie e „femeia” şi la ea se află „cheia”

Cuplurile de bucureşteni care au ales să spună împreună „Da” la Starea Civilă a SEctorului 4 au avut parte de o surpriză. Ceremonia a fost oficiată de primarul de sector, Cristian Popescu Piedone.

Pentru a destinde atmosfera, edilul local a încercat mai multe glume, dând ca exemplu chiar căsătoria sa de aproximativ 24 de ani, totul sub forma unei poezii. „De când primar am ajuns/La suflet un cuvânt m-a uns/Cuvântul cheie e „femeia”/Şi tot la ea se află „cheia”, le-a spus Piedone viitorilor miri în semn se încurajare pentru o altă etapă a vieţii lor, cea de familie.

După ce a schimbat de două ori drapelul, pentru că nu i se potrivea mărimea, edilul Sectorului 4 a legat oficial destinele, prima dată, familiei Caragheorghe. „Am fi vrut pe 14 Februarie, dar au întârziat actele. E bine şi acum”, a spus emoţionat tânărul mire.

Alte cupluri susţin că au fost nevoite să grăbească oficializarea căsătoriei pentru că mireasa era deja însărcinată. „Văd că deja ai produs. La voi e doi în unu, nu-i aşa?”, s-a adresat Piedone ginerelui Popescu. Acesta din urmă urmează să fie cununat religios de manelistul Sorinel Puştiu care , astfel, susţine că a ajuns la perechea de fini cu numărul 58, incluzănd aici şi finii de botez. „Domnul Popescu, finul meu, este şi un mare fan al meu. În casă la el mi-a arătat că sunt foarte multe poze cu mine. M-a impresionat profund acest lucru şi i-am zis că îl cunun”, a explicat manelistul Liviu Puştiu relaţia spirituală care îl leagă de familia Popescu din Sectorul 4 al Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button