ÎN BUCUREȘTI

Piedone bagă frica în cetățenii care aruncă cojile de semințe pe jos. Cum sunt amendați locuitorii Sectorului 5

Piedone bagă frica în cetățenii care aruncă cojile de semințe pe jos. Cum sunt amendați locuitorii Sectorului 5.

Piedone bagă frica în cetățenii care aruncă cojile de semințe pe jos

Primarul Sectorului 5 a decis cum să-i pedepsească pe cetățenii care mănâncă semințe și aruncă cojile pe jos.

„Persoanele care aruncă coji de semințe pe jos, puse să măture pentru a nu primi amendă.”, spune Cristian Popescu Piedone.

Cum sunt amendați locuitorii Sectorului 5

Astfel, locuitorii Sectorului 5 care sunt prinși în timp ce mănâncă semințe și aruncă cojile pe jos, vor fi puși să măture pentru a nu primi amendă.

„Am dispus ca persoanele care sunt prinse în timp ce aruncă coji de semințe pe jos să fie puse să măture, pentru a nu primi amendă. Poliția Locală Sector 5 le-au explicat persoanelor în cauză că dacă nu sunt de acord să strângă mizeria pe care au făcut-o, vor fi sancționate. Trebuie să învățăm să respectăm mediul și persoanele din jur!”, anunță primarul Sectorului 5 pe pagina de Facebook.

De asemenea, Piedone spune că operațiunea „mătura și fărașul” va continua în perioada următoare. Primarul Sectorului 5 declară că străzile din sector „nu țin loc de gropi de gunoi”.

„Operațiunea mătura și fărașul va continua și în perioada următoare, pentru că cetățenii trebuie să înțeleagă că străzile din Sectorul 5 nu țin loc de gropi de gunoi”, a declarat Piedone pe pagina de Facebook.

Postarea primarului Sectorului 5 a strâns peste 400 de comentarii, 3,3K reacții și peste 500 de distribuiri, la doar o oră de la publicare.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button