LA MINE-N CARTIER

Piedone anunţă schimbări importante în Sectorul 4

„Pentru că iarna e aproape dusă, vom demara o amplă acţiune de salubrizare, coroborată cu igienizarea spaţiilor verzi. Aşadar, toaletăm copacii, efectuăm plantări în compensare, refacem amenajările peisagistice şi din parcuri, retrasăm parcările. Acţionăm cu precădere între blocuri, la dumneavoastră acasă, grădinile de cartier fiind o prioritate”, anunţă primarul Piedone pe pagina personală de Facebook. 

Conform sursei menţionate, administraţia locală îşi propune ca în perioada următoare să recondiţioneze şi să reamenajeze locurile de joacă pentru copii, fiind verificată totodată şi starea de funcţionare a aparatelor.

Primarul Piedone precizează de asemenea că locuitorii Sectorului 4 pot trimite ideile privind modalitatea de amenajare a spaţiului de lângă casă, precum şi sugestiile în acest sens inclusiv pe profilul său de Facebook. „Contăm pe sprijinul dumneavoastră, astfel încât orice idee vis a vis de amenajarea spaţiului în care trăim şi pe care îl numim cu drag „acasă”, va fi evaluată şi luată în calcul”, specifică Piedone. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button