ESENTIAL

Piedone a slăbit 113 kg şi se pregăteşte de o nouă operaţie,după ce şi-a făcut stomacul „cât un pix”

Când a fost ales primar pentru prima dată, Piedone cântărea nici mai mult, nici mai puțin de 210 kilograme. Regimul alimentar l-a ajutat să dea jos câteva zeci de kilograme, dar nu a fost suficient.

Primarul Cristian Popescu Piedone a apelat la bisturiu nu pentru că „e la modă” să slăbeşti, ci pentru că regimul alimentar pe care îl ţinea în urmă cu un an nu mai dădea rezultate, iar kilogramele în plus erau o adevărată problemă de sănătate, după cum edilul Sectorului 4 a mărturisit reporterilor B365.RO.  

„Organismul meu nu mai răspundea la niciun regim. Aşa că am ales operaţia. Nu am făcut-o de fiţe, să ajung nu ştiu ce manechin ci, pur şi simplu, ca să-mi prelungesc viaţa. Am mâncat destul 50 de ani”, explică Piedone. 

Când a urcat pe masa de operaţie avea cu 180 de kilograme. Acum, la un an distanţă de la intervenţia chirurgicală, cântarul primarului Sectorului 4 arată mai puţin de 100 de kilograme. „În primul an de la operaţie, am slăbit 83 de kilograme. Acum îmi este foarte bine şi mi-am rezolvat multe din problemele de sănătate pe care le aveam: mi-a scăzut tensiunea arterială şi, astfel, am aruncat jumătate din medicamentele de inimă pe care le luam înainte. Şi încă un lucru foarte important pentru mine este că mi-am reglat somnul. Acum pot să dorm câte 7-8 ore pe noapte, iar înainte nu dormeam nici două-trei ore şi aveam mai tot timpul insomnii. Acum pot să dorm chiar şi după-amiaza, ceea ce nu mi s-a mai întâmplat în ultimii 25 de ani”, a precizat Piedone. 

Cunoscut drept un mare gurmand, fiind în stare să facă „crimă” pentru o savarină, edilul Sectorului 4 spune că, după ce şi-a micşorat chirurgical stomacul, nu i-a dispărut pofta de mâncare, însă s-au redus semnificativ cantităţile. 

„Aş bea şi aş mânca orice. Numai că, în loc de cinci savarine cât mâncam înainte, acum mă satur cu jumătate de savarină. În loc de 10 mici cât puteam să duc înainte, acum mi-e de ajuns doar unul. De cotlet de porc la grătar cu cartofi prăjiţi nici nu mai poate fi vorba. Îmi aleg: ori una, ori alta. De asemenea, nu mai există în mesele mele ciorbă, plus felul doi şi desert. Aleg doar una din ele”, a descris Piedone cum arată în prezent meniul său. 

Piedone se pregăteşte de o nouă operaţie

Chiar dacă nu mai arată nici pe departe ca în trecut, Piedone păstrează şi acum în biroul de la Primărie caricatura primită de la un prieten ce îl înfăţişează pe edil cu surplusul de kilograme. 

Primarul Sectorului 4 a povestit reporterilor B365.RO că nu se va opri aici în ceea ce priveşte modelarea „siluetei” şi că se pregăteşte pentru o nouă intervenţie chirurgicală. După nunta băiatului, o să mai fac o operaţie de îndepărtare a colacului de salvare de pe burtă. Este vorba de acel ţesut care nu se mai poate absorbi după kilogramele multe pierdute”, a conchis Piedone. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button