LA MINE-N CARTIER

Piedone a participat la deschiderea anului școlar: Daruri oferite de primar „bobocilor”

După ce le-a urat „bobocilor” bun venit și tuturor elevilor mult succes la învăţătură, primarul i-a condus pe micuţi în sălile de curs, nu înainte de a le face o surpriză.

Astfel, secondat de mascote întruchipând personaje de desen animat, primarul le-a oferit copiilor ghiozdane, diplome de boboci şi invitaţii la spectacolele Circului Americano Vargas.

Totodată, prin colaborarea derulată între Administraţia Şcolilor, Liceelor şi Grădiniţelor şi un operator de telefonie mobilă, bibliotecile celor 43 de unităţi şcolare din Sectorul 4 sunt de astăzi dotate cu câte un televizor tip LCD.

De asemenea, în baza aceleaşi colaborări, 72 de elevi care au obţinut cele mai bune rezultate la învăţătură în precedentul an şcolar au primit câte o tabletă cu conexiune la Internet.

Iar pentru o cât mai promptă şi eficientă comunicare între părinţii copiilor care învaţă în şcolile Sectorului 4 şi conducerea Administraţiei Şcolilor, Liceelor şi Grădiniţelor Sector 4, primarul e a înfiinţat o linie telefonică tip TELVERDE.

Așadar, începând de astăzi, apelând gratuit 0800.801.150, pot fi semnalate puncte de vedere legate de modul în care sunt administrate clădirile în care funcţionează unităţile de învăţământ de pe raza Sectorului 4.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button