Piedone a început reabilitarea străzii Drăganului, aflată la granița Sectorului 5 cu orașul Bragadiru

09 iun. 2021
160 afișări
Piedone a început reabilitarea străzii Drăganului, aflată la granița Sectorului 5 cu orașul Bragadiru
Sursă foto: Captură ecran/ Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Piedone a început reabilitarea străzii Drăganului, aflată la granița Sectorului 5 cu orașul Bragadiru. Edilul spune că este chiar locul unde și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 5.

Piedone a început reabilitarea străzii Drăganului

Cristian Popescu Piedone a anunțat, miercuri, că a început reabilitarea străzii Drăganului, aflată la granița Sectorului 5 cu orașul Bragadiru. Stradă, care de mai bine de 30 de ani, se află într-o stare deplorabilă.

Inițiativa îi aparține primarului Sectorului 5, în colaborare cu antreprenorul Gabriel Lupulescu, candidat la Primăria orașului Bragadiru. Cel din urmă a donat 10 camioane de pietriș pentru demararea lucrărilor. De asemenea, Gabriel Lupulescu a pus la dispoziție, gratuit, utilajele și forța de muncă necesare.

Piedone a subliniat cât de importantă este colaborarea dintre primării, pentru rezolvarea problemelor cetățenilor care se află la granița unităților administrativ-teritoriale. Edilul vrea să dea astfel un exemplu prin care să demonstreze că indiferent de culoarea politică a primarilor, problemele cetățenilor pot fi rezolvate, dacă acestea devin prioritatea celor aleși.

Antreprenorul Gabriel Lupulescu i-a mulțumit primarului Sectorului 5 pentru sprijinul acordat. El a afirmat că va apela la experiența acestuia în administrația publică, atunci când va avea nevoie de ajutor, sau de vreun sfat, în ceea ce privește administrarea urbei.

Hotărâre pentru reabilitarea străzilor din Sectorul 5

Consiliul Local al Sectorului 5 a adoptat o hotărâre prin care solicită Primăriei Capitalei să dea în administrarea Primăriei Sectorului 5 mai multe străzi și spații verzi pentru a le putea reabilita/moderniza.

Pentru a putea rezolva această situație cât mai repede, Cristian Popescu Piedone a solicitat o audiență la primarul general, Nicușor Dan.

„Mi-am lansat candidatura la Primăria Sectorului 5 chiar pe strada Drăganului. Atunci am văzut cum copiii din această zonă sunt nevoiți să meargă la școală și să se joace prin noroaiele ignoranței fostelor administrații. Am făcut atunci un legământ cu mine însumi că trebuie să rezolv cât mai urgent această situație de netolerat. În ciuda impedimentelor de natură juridică, iată că astăzi, prin această acțiune de voluntariat, rezultată din colaborarea cu oamenii de bine din orașul Bragadiru, reușim să redăm cetățenilor de pe strada Drăganului un strop de normalitate, după mai bine de 30 de ani de nepăsare din partea autorităților.

Noi, cei aleși, suntem datori în primul rând față de cetățeni, indiferent de culoarea politică a partidului din care facem parte.”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cookies