Piedone a inaugurat reabilitarea parcului Ferentari. Cum s-a transformat locul de joacă în două săptămâni VIDEO

13 iun. 2021
311 afișări
Piedone a inaugurat reabilitarea parcului Ferentari. Cum s-a transformat locul de joacă în două săptămâni VIDEO

Cristian Popescu Piedone a inaugurat, duminică, reabilitarea parcului Ferentari. Lucrarea a fost terminată în doar două săptămâni, după ce luna trecută edilul descoperise, într-o vizită prin sectorul 5, cum arăta zona respectivă.

Primarul Popescu Piedone şi echipa sa din primărie au inaugurat parcul duminică, după o reabilitare care a durat numai două săptămâni.

Cetăţenii şi copiii din zona Ferentari se pot bucura de duminică de un spaţiu de recreere şi relaxare prevăzut cu un loc de joacă pentru copii, tren de minifotbal, alei reamenajate şi băncuţe noi, arată un comunicat al Primăriei Sector 5.

Parcul a fost îngrădit

De asemenea, parcul a fost îngrădit şi pentru a se evita pe viitor apariţia actelor de vandalism şi a persoanelor care produc şi depozitează ilegal deşeuri, s-a dispus paza permanentă şi amplasarea de camere de luat vederi.

Întrucât a fost mulţumit de felul în care au decurs lucrările şi de rezultatul final şi pentru că ne aflăm într-o zi liberă de duminică, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone i-a invitat pe toţi directorii din subordine la finalul inaugurării, la un pahar de bere.

Mesajul lui Piedone, la un pahar de bere

„Vreau să şterg acest stigmat care s-a pus asupra cartierului Ferentari, de zonă rău famată şi vreau să-i fac pe locuitorii acestui cartier să ajungă să fie mândri că locuiesc aici.

Am reuşit să modernizăm un parc în doar câteva săptămâni. Parcul Ferentari arată acum ca un adevărat loc de joacă, nu mai există coşuri de gunoi ruginite, gropi în asfalt sau gunoaie.

Parcul are acum leagăne, tobogane, zonă de fitness, bănci noi, dar şi teren de minifotbal. M-am bucurat enorm să văd copiii care mă aşteptau în zonă şi care mi-au făcut şi o surpriză. Cei care ma cunosc ştiu prea bine că am o slăbiciune când vine vorba de cei mici şi gestul lor mă ambiţionează să muncesc şi mai mult pentru a le asigura un trai decent în acest sector.

Tot ce facem, facem pentru cetăţeni şi pentru ca lucrările să fie trainice, nu vom tolera actele de vandalism şi depozitarea ilegală a deşeurilor. Astfel de acţiuni vor fi sancţionate foarte asupru de acum înainte”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

â

Sper să se convingă toţi oamenii că am venit să fac treabă cu adevărat în Sectorul 5 şi că nu fac totul doar pentru publicitate, aşa cum spun unele voci din spaţiul public. Suntem abia la început, însă am început bine, iar treaba continuă în Sectorul 5 aşa cum veţi vedea şi pe viitor! Doamne ajută!

Cookies