Piedone a ieșit pe teren să planteze begonii donate de Negoiță. Primarul Sectorului 5 nu lasă pe nimeni să stea: „fiecare sapă groapa lui!” VIDEO

05 iun. 2021
283 Afișari
Piedone a ieșit pe teren să planteze begonii donate de Negoiță. Primarul Sectorului 5 nu lasă pe nimeni să stea: „fiecare sapă groapa lui!” VIDEO

Vineri, 4 iunie 2021, Cristian Popescu Piedone a participat la plantarea a 10.000 de begonii donate de primăria condusă de Robert Negoiță. Primarul Sectorului 5 a fost cu ochii pe toți angajații și voluntarii care au participat la acțiune: „Unii cu mapa, alții cu sapa? Ce stați și vă uitați?!”.

Piedone a ieșit pe teren să planteze begonii donate de Negoiță

Vineri, 4 iunie 2021, la intersecţia dintre strada Mihail Sebastian şi Calea Ferentari, a avut loc acţiunea de plantare a peste 10.000 de begonii donate de către Primăria Sectorului 3.

La acţiune a participat şi primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, alături de city manager, cei doi viceprimari, precum şi de mai mulţi directori şi consilieri din cadrul Primăriei Sectorului 5.

În total, pentru această acţiune au fost mobilizaţi peste 500 de voluntari din cadrul Primăriei Sectorului 5, precum şi angajaţi ai societăţii de Amenajare Edilitară şi Salubrizare dar şi ai Administraţiei Domeniului Public Sector 5. Florile au fost plantate pe spaţiul dintre liniile de tramvai, de-a lungul arterelor Calea Ferentari şi Calea Rahova.

Primarul Sectorului 5 nu lasă pe nimeni să stea: „fiecare sapă groapa lui!”

„În această zi însorită am avut oportunitatea de a aduce o pată de culoare pe două dintre arterele principale de pe raza sectorului. Cu această ocazie vreau să mulţumesc Primăriei Sectorului 3, respectiv primarului, Robert Negoiţă, pentru donarea celor 10.000 de begonii, care de astăzi vor înfrumuseţa şi înviora peisajul din Sectorul 5.”, a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Cookies