Piedone a făcut un control-fulger în Orăşelul Copiilor

de:
31 aug. 2011
0 Afișari
Piedone a făcut un control-fulger în Orăşelul Copiilor

Miercuri, 31 august a.c., Primarul Cristian Popescu – Piedone, însoţit de echipe de inspectori ai Direcţiei Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 şi de reprezentanţi ai Enel, a efectuat un control – fulger în Orăşelul Copiilor. Edilului Sectorului 4 îi fusese semnalat faptul că unii agenţi economici care îşi desfăşoară activitatea în acest parc au realizat ilegal branşamente la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

În 12 dintre cele 32 de locaţii verificate s-a constatat lipsa contractului încheiat cu furnizorul de energie, a contoarelor, cât şi branşarea ilegală la reţeaua de distribuţie. De asemenea, alţi 2 agenţi comerciali erau racordaţi ilegal la iluminatul public stradal. În toate aceste cazuri s-a realizat debranşarea, iar reprezentanţii legali ai societăţilor au fost invitaţi la sediul Enel, pentru clarificarea situaţiei.

De asemenea, Primăria Sectorului 4 aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, pentru realizarea în bune condiţii a lucrărilor de reamenajare şi modernizare a Orăşelului Copiilor, începând de joi, 1 septembrie a.c., în incinta parcului va fi sistată desfăşurarea activităţilor de agrement, cât şi a celor de alimentaţie publică.

„ Începând cu această dată, vor fi sancţionaţi conform legii toţi cei care vor încălca dispoziţiile autorităţii locale pentru sistarea activităţilor pe parcursul lucrărilor de modernizare a Orăşelului Copiilor. Vom permanentiza controalele pentru depistarea celor care nu înţeleg că, pentru realizarea cu succes a ceea ce ne-am propus este nevoie de colaborare, înteţegere şi un efort comun ”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, Primarul Sectorului 4.

Cookies