Piedone a făcut o baie de mulțime pe caniculă. A împărțit apa rece trecătorilor și muncitorilor | VIDEO

25 iun. 2021
113 Afișari
Piedone a făcut o baie de mulțime pe caniculă. A împărțit apa rece trecătorilor și muncitorilor | VIDEO

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, nu a stat la umbră joi, când a fost prima zi caniculară din Capitală. Edilul a ieșit pe străzi, dotat cu apă rece, și a făcut o așa zisă baie de mulțime, oferind trecătorilor sau muncitorilor șansa de a se hidrata.

Cristian Popescu Piedone a făcut o nouă vizită în zonele în care se desfășoară lucrări de reabilitare și în intersecțiile intens circulate din Sectorul 5.

Edilul și echipa sa au împărțit apă, atât muncitorilor, cât și trecătorilor care s-au aflat în miezul caniculei pe străzi. Din cauza temperaturilor extrem de mari, mai multor muncitori li s-a spus să înceteze lucrul până la lăsarea serii.

De asemenea, primarul a dat dispoziții directorilor din cadrul Primăriei, cât și celor care au contracte cu Primăria, să se asigure că muncitorii care lucrează sub cerul liber, pe timp de caniculă, au parte de cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Piedone a făcut o baie de mulțime pe caniculă

„Vremurile se schimbă… vremea se schimbă și trebuie să ne adaptăm, să ne ajutăm semenii, pentru că numai împreună vom putea face față condițiilor meteo extreme care vor urma. Cel mai important este să rămânem oameni și să nu uită să facem lucruri din inimă pentru cei din jur.”- a precizat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

VIDEO AICI

Cookies