Piedone a demarat proiectul. Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe în Sectorul 5: Ne ținem de promisiune

06 apr. 2021
244 Afișari
Piedone a demarat proiectul. Tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe în Sectorul 5: Ne ținem de promisiune

Piedone a implementat deja tarabele gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe în Sectorul 5. Astfel, primarul dă o mână de ajutor celor care sunt nevoiți să își vânda marfa la colț de stradă sau în preajma piețelor.

„NE ȚINEM DE PROMISIUNE! DIN INIMĂ PENTRU BUNICII NOȘTRI!
Administrația Piețelor Sector 5 a amenajat o zonă de tarabe dedicată special persoanelor vârstnice care vând legume sau fructe în cantități mici, așa cum am dispus ieri, în urma ședinței pe care am avut-o cu Poliția Locală!

Nu pot decât să mă bucur când văd că normalitatea aduce atât de multă încântare pentru bunicuțele noastre. Începând de astăzi, acestea vor beneficia, total gratuit, de tarabele amenajate în piețele din Sectorul 5.
Poliția Locală Sector 5 se va ocupa în continuare de îndrumarea acestor persoane către tarabele special amenajate, pentru a nu mai fi nevoite să își comercializeze cele câteva produse la colț de stradă, pe trotuare”, a transmis Cristian Popescu Piedone marți într-o postare pe Facebook.

Ce prevede proiectul

Piedone, Primarul Sectorului 5, a promis încă de ieri tarabe gratuite pentru bătrânii care vând legume sau fructe. Edilul a anunțat că a dispus ca începând de marţi Administraţia Pieţelor să pună la dispoziţie 10 tarabe în incinta fiecărei pieţe pentru persoanele vârstnice care comercializează câteva legume sau fructe pe străzile din jurul pieţelor.

Aceste persoane vor putea vinde cele câteva legume sau fructe la tarabele special amenajate, fără a plăti vreo taxă pentru respectivele tarabe.

Spațiu pentru producătorii autohtoni în Piața Rahova

Totodată, începând de marţi, cei care vor organiza târguri cu caracter temporar pe raza Sectorului 5, vor fi obligaţi să asigure total gratuit un număr de aproximativ 10 tarabe pentru persoanele vârstnice care comercializează cantităţi mici de legume şi fructe.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone menţionează că după ce Piaţa Rahova va fi redată în folosinţă, se va amenaja un spaţiu cu mai multe tarabe pentru producători autohtoni. Edilul a spus că aceste tarabe vor fi oferite cu titlu gratuit, pentru a atrage cât mai mulţi astfel de producători în Piaţa Rahova, conform Mediafax.

Cookies