LA MINE-N CARTIER

Piedone a dat amenzi de 120.000 de lei în doar 2 ore, după controalele din supermarket-uri

Astfel, luni, 2 februarie, au fost verificate mai multe societăți comerciale având ca profil alimentația publică, dar și supermarket-uri, în cazul a 4 dintre acestea fiind, din nou, identificate abateri.

Pentru lipsa afișării prețurilor și punerea în vânzare a unor produse cu termen de valabilitate expirat, inspectorii din cadrul Poliției Locale Sector 4 au aplicat sancțiuni contravenționale totalizând 120.000 de lei, se arată în comunicatul de presă al Primăriei Sectorului 4 remis B365.ro.

CITEȘTE ȘI: Piedone a continuat controalele în supermarketuri: A găsit pâine expirată pe post de crutoane 

” Unii chiar nu învață din greșelile altora! Observ că sunt anumiți agenți economici care se consideră mai presus de Lege și decid să-i încalce prevederile. Nu au scăpat, după cum, probabil, se gândeau, și astăzi le-a venit și lor rândul să demonstreze cât respect manifestă față de cumpărătorii care le trec pragul. Dacă ei nu au responsabilitate, ei bine, noi, ca Autoritate Locală, suntem cei care îi vor trezi la realitate, iar, dacă nu au reacționat prin puterea exemplului, văzând ce am dispus în cazul altor societăți în culpă, atunci se vor disciplina achitând amenzi.

Așa se întâmplă în orice societate civilizată atunci când este pusă în pericol sănătatea oamenilor:Continuăm să rămânem în teren și să întreprindem tot ce depinde de noi, pentru a identifica orice încercare de eludare a legislației și a proteja drepturile cetățenilor față de care, eu, ca Primar, mă simt întotdeauna direct responsabil și garant”, a declarat Cristian Popescu-Piedone, primarul Sectorului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button