Piețele din Sectorul 3, verificate de Poliție. Ce nereguli s-au descoperit

de:
24 mart. 2014
0 Afișari
Piețele din Sectorul 3, verificate de Poliție. Ce nereguli s-au descoperit

Poliţiştii bucureşteni au indisponibilizat cantitatea de 428 litri de vin, în valoare de 4.240 de lei, şi au depistat şi ridicat, în vederea cercetărilor, 9.200 de ţigarete fără timbru.

Totodată, poliţiştii au constatat o infracţiune privind evaziunea fiscală şi au aplicat două sancţiuni contravenţionale, valoarea amenzilor fiind de 4.000 de lei.

În cursul zilei de 22 martie a.c., poliţiştii bucureşteni au depistat, într-o piaţă din sectorul 3, un bărbat de 29 de ani, care comercializa vin îmbuteliat fără documente de provenienţă. Întreaga cantitate de vin a fost confiscată şi predată lucrătorilor din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti.

La aceeaşi dată, într-o altă piaţă din sectorul 3, poliţiştii au depistat o femeie de 57 de ani, în timp ce comercializa 9.200 de ţigarete, fără a avea aplicate banderole de marcaj. Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost confiscată.

De asemenea, poliţiştii bucureşteni au acţionat împreună cu lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, pe linia prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale în domeniul ,,Produse Energetice”, la societățile comerciale care au ca obiect de activitate ,,comercializarea de produse energetice”.

La una dintre societăţile comerciale verificate, poliţiştii au depistat o femeie de 23 de ani care, în calitate de reprezentant al societății, nu a putut pune la dispoziţia acestora documentele de proveniență pentru cantitatea de peste 800 litri de gaz lichefiat. Întreaga cantitate de gaz lichefiat a fost indisponibilizată, în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Cookies