Pictorul Fericit – oricine poate crea tablouri demne de a fi expuse (P)

23 sept. 2021
76 Afișari
Pictorul Fericit - oricine poate crea tablouri demne de a fi expuse (P)
Pictorul Fericit - oricine poate crea tablouri demne de a fi expuse. Sursa foto: Pictorul Fericit

Fiecare persoană are atuurile sale, nu putem fi toți la fel. Putem fi pasionați de anumite lucruri însă asta nu înseamnă că ne și pricepem la ele. Totuși, în cazul picturii există o soluție - tablourile pe numere. Chiar dacă nu ai neapărat talent, te cam chinui să desenezi și o floare, Pictorul Fericit îți demonstrează că poți crea și tu o operă de artă. Ai auzit și tu de cărțile de colorat pentru adulți? Atunci tabloul pe numere merge pe același principiu.

Pictura este o bună formă de relaxare psihică și fizică, o formă de meditație, un mod prin care ne deconectăm de la griji și stres și prin care ne fericim copilul interior. Anii trec peste noi, însă plăcerile copilăriei precum desenatul, nu se diminuează. Dacă ți-ai dori să îți decorezi casa cu picturi realizate de tine sau să faci din asta un hobby, atunci Pictorul Fericit te încântă cu o mulțime de astfel de tablouri.

Fiecare pânză este o nouă călătorie

La Pictorul Fericit ai o mulțime de tematici din care să alegi în ce călătorie vrei să pornești cu imaginația. Poți alege tablouri cu păsări, animale, clădiri, orașe, peisaje, chiar și modele noi cu care să-ți delectezi ochii. Orice tablou ales vine cu toate cele necesare ca tu să te desprinzi imediat de realitate. Ai în cutie pânza pe sașiu, acel cadru din lemn, setul de 3 pensule de mărimi variate și vopselurile. Pe pânză ai spații ce au în centru numere, iar tu doar trebuie să le completezi cu vopselurile corespunzătoare, ce au și ele numere pe capace.

Fiecare tablou vine ambalat într-o cutie frumoasă cu mâner, ca să poți lua tabloul cu tine oriunde, iar pe aceasta se află și mock-up-ul, cum va arăta în final tabloul. Dacă te plictisești de stat numai în casă, alege de la Pictorul Fericit și un șevalet din aluminiu reglabil, ușor ca greutate și de transportat, iar tu vei putea picta oriunde te simți bine. De asemenea, aici regăsești chiar și tablouri pentru copii ce au un grad mai mic de dificultate. Astfel poți face din asta o activitate de familie, iar copilul tau se va relaxa pictand pe numere, mult mai productiv și benefic decât timpul petrecut în fața unui ecran.

Oricine poate fi pictor, doar adaugă un stop de curaj culorilor de pe paletă

Pentru pictorii adevarati care nu-și doresc să fie limitați și să-și folosească propria creativitate, Pictorul Fericit îi așteaptă cu toate materialele de pictură necesare. Aici regăsești pânze profesionale din bumbac sau în gata pregătite, seturi de pensule din păr natural sau sintetice, seturi de culori de ulei, acrilice, vinilice, acuarele și guașe, set de spatule, palete, soluții de finisare a tablourilor, soluții de curățare a pensulelor și multe altele.

Alege de aici ce ți-ai dori pentru a face un tabloul unic și lasă-ți imaginația să poarte pensula pe pânză. Fiecare tablou este o călătorie inedită, fiecare mișcare a pensulei te duce într-un nou loc nebănuit, iar la final vei fi și tu surprins de ce vei vedea.

Contact:

0754459540

Str. Mărășești, nr.18, et. 1, cam. 2

Suceava, România

Tags:
Cookies