Picnic de factură nobilă, sâmbătă, în Herăstrău: cu jocuri, yoga, prăjituri și limonadă

de:
17 mai 2013
1 Afișari
Picnic de factură nobilă, sâmbătă, în Herăstrău: cu jocuri, yoga, prăjituri și limonadă

Roaba de Cultură organizează o ieșire la iarbă verde pentru bucureșteni, la care sunt așteptați cu board games, yoga și frisbee, cu cupcakes și prăjituri de la bunica, dar și limonadă, pături colorate și cărți.

Participarea la picnic presupune o donație minimă de 10 Ron, care include accesul la picnic și la activitățile organizate în cadrul acestuia. Pentru bucureștence,  va fi amenajat un mic park sale, de unde pot cumpăra haine. Toate fondurile strânse vor merge către Habitat for Humanity România, pentru proiectul ”Casa Mihail”, un centru pilot de incluziune socială pentru persoane cu dizabilități, proiect al organizației Habitat for Humanity România.

Program 
16:00 
– Board Games – Se va forma câte o echipă pentru fiecare joc și se juca pe toată perioada evenimentului.
– Curs introductiv de Ultimate Frisbee sau ”Arta aruncării cu farfuria zburătoare” 🙂 ținut de jucători din echipa de Frisbee București.

16:30 – 17:00
Concert Barbarossa Samba Group

17:00 
Curs de Yoga, ținut de Dana Marin. Numărul maxim de participanți este de 20. Înscrierile pentru acest curs se fac la fața locului, în ordinea solicitărilor. Recomandarea Danei este să veniți îmbrăcați lejer și să vă înfruptați cu moderație din bucătăria picnicului.

17:30 
Și pentru că vrem să și râdem cu poftă, am pregătit pentru voi 2 competiții cu iz vestic: Sack Race sau cursa de sărit cu punga și alergarea cu oul. Pentru ambele vă puteți înscrie la fața locului.

18:00 
Recital Maria Răducanu 

În concluzie, dacă vreți să faceți o faptă bună și să vă bucurați de soare și natură, vă așteptăm cu mare drag sâmbătă, pe 18 mai, în Herăstrău, la Roaba de Cultura, începând cu ora 16:00.

Cookies