Piața volantă cu pepeni de la Piața Sudului se va extinde, anunță Daniel Băluță

30 iun. 2021
201 Afișari
Piața volantă cu pepeni de la Piața Sudului se va extinde, anunță Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că piața volantă amenajată în apropierea Pieței Sudului va rămâne activă și în zilele următoare și acolo se vor vinde și legume de sezon.

Piața volantă destinată exclusiv pepenilor din parcarea de lângă Piața Sudului se va extinde și acolo producătorii vor putea vinde și legume de sezon începând de astăzi. Anunțul a fost făcut de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, pe pagina sa de Facebook.

Piața volantă s-a deschis în urmă cu câteva zile, exclusiv pentru vânzătorii de pepeni

Edilul a încurajat de asemenea cetățenii să cumpere pepeni, fiind de părere că aceștia sunt o gustare perfectă pentru vremea călduroasă. Acesta a precizat că pepenele dulce de la frigider este unul dintre cel mai bune lucruri pe care le poți servi în toiul unei zile toride de vară. Mai mult, primarul sectorului 4 a și glumit pe această temă, spunând că este posibil ca o bună parte a celor care au citit postarea sa să se fi gândit mai degrabă la o bere rece.

Prin urmare, în continuarea postării, Daniel Băluță a făcut anunțul privind piața volantă proaspăt amenajată în parcarea din apropierea Pieței Sudului. Această piață volantă, destinată inițial exclusiv vânzătorilor de pepeni, va găzdui începând de astăzi și produsele voluminoase de sezon, precum varza, gogoșarii. cartofii sau castraveții.

Daniel Băluță a anunțat marți preluarea proiectului liniei M2 de metrou de la Primăria Capitalei

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat ieri preluarea unui proiect de anvergură, ce presupune prelungirea liniei M2 de metrou dincolo de Șoseaua de Centură a Capitalei, până în comuna Berceni. Proiectul va fi realizat împreună cu Ministerul Transporturilor, Consiliul Județean Ilfov, Metrorex și CFR S.A. Potrivit edilului, acest proiect va contribui serios la atragerea investitorilor în zonă, și implicit la dezvoltarea economică și a nivelului de trai a locuitorilor din zonă. Mai mult, acest proiect va contribui și la un oraș mai „verde”, deoarece mai multe persoane vor fi încurajate să renunțe la mașinile personale în favoarea metroului. Nu în ultimul rând, acest proiect va ajuta la conectarea zonei metropolitane cu centrul Capitalei.

Cookies