Piața Veteranilor intră în reparații capitale. Primăria Sectorului 6 anunță că se refac acoperișul, spațiile comerciale și zonele afectate de incendiul de acum 3 ani

13 mart. 2024
255 Afișari
Piața Veteranilor intră în reparații capitale. Primăria Sectorului 6 anunță că se refac acoperișul, spațiile comerciale și zonele afectate de incendiul de acum 3 ani
Piața Veteranilor intră în reparații capitale. Primăria Sectorului 6 anunță că se refac acoperișul, spațiile comerciale și zonele afectate de incendiul de acum 3 ani | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6

Au început lucrările de reabilitare și modernizare la Piața Veteranilor, ce se află pe Strada Dealul Țugulea, în Sectorul 6. Primăria Sectorului 6 anunță că proiectul va fi gata în 12 luni.

Au început lucrările la Piața Veteranilor

Primăria Sectorului 6 a anunțat, pe pagina de Facebook, că luni, 11 martie, au început lucrările de modernizare și reabilitare a Complexului Veteranilor.

Se va reface complet partea care a fost cuprinsă de un incendiu în urmă cu 3 ani, de la acoperiș, structura interioară și fațada, până la modernizarea spațiilor comerciale.

Gata! Promitem, facem! Transformăm o ruină într-un loc civilizat de unde să vă faceți cumpărăturile.
Ieri am dat start lucrărilor la Complexul Veteranilor!

Reabilităm complet partea care a luat foc, de la acoperiș, structură interioară, fațadă, până la modernizarea spațiilor comerciale. Peste maximum 12 luni, va fi o clădire modernă, aerisită și consolidată.

Fotografii de pe șantier și randări 3D cu viitorul complex din #Militari.

Administrația a mai precizat că bugetul alocat pentru acest proiect este de 3,9 milioane de lei.

Complexul Veteranilor, randare | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 6
Complexul Veteranilor, randare | Sursa foto: Facebook – Primăria Sectorului 6

În secțiunea de comentarii a postării făcute de PS6, o doamnă a amintit de Piața Gorjului care „arată groaznic”, după cum precizează aceasta. Într-un răspuns oferit de administrația publică se arată următoarele:

Piața este administrată de un privat, concesionată pe 30 de ani pe vechile mandate. Astfel că nu putem intra acolo să facem lucrări.

Piața Veteranilor a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu 3 ani

Un încendiu puternic a avut loc în aprilie 2021, într-un magazin de haine din Piața Veteranilor din Sectorul 6 al Capitalei.

Atunci, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a transmis că suprafața totală afectată a fost de 150 de metri pătrați, potrivit News.ro.

Din fericire, persoanele ce se aflau în complex au fost îndepărtate și nimeni nu a fost rănit. Incendiul a creat pagube mari, comercianții având de suferit.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies